Livet på helgen

Sara Andersson 1989

Osmart eller inte insatt. Det är nog båda

Publicerad 2010-08-31 22:43:34 i Allmänt

Val 2010 ?
Jadu!
De jag lärde mig i skolan är helt borta, funderar på hur jag äns vart godkänd ? För jag har ingenaning längre, och är inte intresserad alls, bara cruisingarna ej försvinner och inte bensinen priset går upp. så vad finns det då för parti? och sätta en gräns på hur många invandrare det ska få tas in. Skulle va bra om det vore som Norge.
Exempel på hur insatt jag är:  Grannen hade en bild på reinfelt (statsministen), och jag fråga om det var hennes pappa! . haha och de va de ju inte, har/hade ingenaning hur han såg ut.
Det jag skulle vilja rösta om  är och ta bort kunga familjen men det hör väll inte till valet nu?!.

Dumförklarar mig själv..

Kanske eller ska man läsa på lite om vad man ska välja? Hmm, De får bli en dag då det absolut inte finns något och göra! om det inträffar.



Ommöblering och städnig

Publicerad 2010-08-31 14:41:11 i Allmänt

Tapetserat ett sovrum idag, har ingen aning om hur många lägenheter jag gjort om med tiden men det är då mer än 80 stycken det är då säkert. och de värsta är och tapetsera om en etta där någon bor och de ej går och komma fram med stegen eller sig själv. Det tar så lång tid då!. Och ännu värre om taket ska målas. då är det katastrof!!


Idag. Blir det och städa och möblera om lite, sätta upp platt tvn på väggen istället för bordet det står på nu, Så kommer vi få mer utrymme i sovrummet. Har hemskt mycket möbler för så litet utrymme, så det blir och se så stökigt och svårt städat blir det också.

Idag känner jag för skate musik, Green Day och skumdum osv :) . Time of your life med Green Day är så himla skön låt. Dock behöver jag bättre högtalare till datorn, så jag kan spela all min musik, och störa Emma Grannen :P. som komentera byt låt nyss.

Kanske ska beställa klipp tid idag om jag orkar, Men vet ej vilken frisörsalong i borlänge som är bra?. Ett måste är att den talar svenska som klipper mig. och ingen tant frisörsalong.
Om någon ska köpa en ny platttång, så köpte jag en bra igår som funkar på blött och torrt hår och upp till 230grader. Remington är märket. och blir varm på 30sekunder, Håret håller sig platt. :) .

Andreas Födelsedag <3

Publicerad 2010-08-29 22:56:28 i Allmänt

En lyckad Dag

Emelie kom med tanken på att fixa en överasknings fest åt Andreas Som fyllde 25år.
Jag började skriva runt till folk och se om de kunde komma, och adde fråga varje gång jag fick sms vem som skriver, jag sa att det var en som skulle hjälpa mig med ett paket.
Jag förklara för adde att det blir att förfesta hos johny  och sedan bowla och ut på krogen, han trodde sten hårt på det! Jag hade bokat bana osv :P .


Morgonen: Började med att jag var bakis efter fredags kräftfesten.
Mamma o familjen kom på tårta vid halv 12.

Sedan vid 17 skulle vi iväg och äta tårta hos en annan för och fira adde,
sedan vart det fort tillbacka hem och fixa sig och packa ner öl.
och frågan då var ju hur vi får med oss sterion till johnny utan att han undrar något, så jag gick ut och ringde ett samtal till johnny att han skulle ringa till adde och säga att vi skulle ta med oss sterio för hans slutade funkera, och att sedan berätta när vi kommit fram att den börja funka igen.  Och de funka :) . sterion kom med och vi tog taxin till johnny.
sedan drack vi där och invänta att folket skulle komma dit, dock vart det himla mycket folk som skulle komma, men kom ej.
Så vi bestämde oss för och börja röra oss ner ändå, och jag skulle packa ner addes jäger i väskan, då sa han - jag hinner aldrig dricka upp den där innan bowlingen, så han gömde den i städ skåpet.
Och vi bestämde att johnny skulle komma efter för han skulle kunna ta med sterio och jägern som jag berätta vart han ställt.
Sedan när vi kom ut så börja jag och emelie gå ner mot scenen och jag låtsades prata i mobilen och vara sur, Adde skrek Vart ska ni ni går ju åt fel håll!! Vi kommer aldrig hinna till bowlingen i tid. Vi fortsatte gå trots han ropa, och då trodde han att vi skulle ner och pissa, Adde gick med sylvia, som sa - Nä men vi går efter och ser vad dom ska göra.
Jag och emelie gick ner och satt oss vid ett bord där folket satt, och adde såg ej och fatta inte äns då, han trodde de bara var några som var ute och festa, inga som vi kände, sen när han kom fram så så han att det var folk han kände, och sedan kom johnny med jägern och Stereon :) . och festen kunde börja! Sedan kom det fler folk, och adde bestämde sig för och bada näck vid bryggan och julade ner i vattnet och de var välldans grunt så nu har han blåmärken.  sedan när nisse och hans sällskap kom så bada nisse och adde igen. Sedan tog vi taxi in till stan där det blev engelska och sedan Flamingo :) . Där vi träffa fler folk.

Adde var överlycklig över all överaskning :) så en tår i ögat fick han :)
Så glad att han fick en så bra kväll :)

Älskar dig Andreas Du är en underbar person som alltid kommer finnas i mitt hjärta, så glad att jag fick lära känna dig.   Nu ska du få en stor Puss på häcken



Skriv och komentera om ni haft en rolig överaskning eller blivit överaskade någon gång?!

Dröm Yrken

Publicerad 2010-08-27 00:59:29 i Allmänt

Yrken

Legat och funderat på vad jag egentligen vill jobba med, som jag brinner för och skulle trivas med och syssla med varje dag. Frågan är ju hur jag ska kunna göra för och lyckas?.

Mitt dröm jobb Är att designa olika rum/hus med möbler och prydnader, och tapetsera om och måla osv, Och sedan Sälja. :) . Då kommer ju mitt problem för design skolan, att jag ej kan rita och teckna upp så de syns vad det är och från olika synvinklar. Jag Får ta tag i det senare och starta upp egen firma :) .

Sedan finns det många jobb som man skulle kunna tänka sig och vill lära sig, Som keramik, och smycken tillverkare, få ett eget märke som blir känt. Eller lamp desinger. Och likaså  så skulle jag vilja jobba utomlands ett halvår (Grekland) Eller där det är varmt. så man får lite sol bränna ;) och erfarenhet.

Sedan blir det så att man tänker, Äh det är bara ett dröm jobb det kommer aldrig bli så.
Men Hallå!! man får väll sikta in sig på att det ska gå :)

2år 10månader

Publicerad 2010-08-24 16:04:19 i Allmänt

Utomlands öl

Nu Har jag och kille vart tillsamans i 2år och 10Månader.
Massa kul vi gjort :) .

  • Alla Fiske turer då jag fått störst fisk :).
  • Åbo båt resa,  haha Så fort en hiss öppnas ;D hihi. Tror du vart lite rädd va :P  vilka tider jag brydde mig inte och gjorde det överallt haha :) .
  • Ullared och Fiske turer runt vättern och värnen Och Hjo!
  • Greklands semestern som var underbar <3 Kul med många fina bilder sen då :) Och roliga bilder då fler och fler titta på än när man sola i bara string. började med första bilden en titta sen nästa bild två och så fortsatte det, och adde märkte inget då.
  • Ålands semestern 2010 med familjen :)
  • Naken badningar
  • Cruisingar
  • Fester
  • Mys kvällar
  • Julafton
  • flytten ihop till lägenheten
  • schack och kort time
  • tv kvällar
  • minigolf
  • bowlingar
  • alla kramar och pussar ;)
  • middagar
  • Tältningar
  • Mazdan
  • Båt turer
Kan fortsätta skriva hur länge som helst allt vi gjort :) , men nu ska jag ta och göra lasagne åt dig gubben.
Hoppas det smakar bra.

Helt ärligt Du är för underbar för mig!

Till dig Andreas som även är min bästa killvän :)
Du vet mer om mig än vad jag själv vet i mellan åt :P .

Ego time!!

Publicerad 2010-08-24 01:27:23 i Allmänt

Massa bilder på mig, från flera år tillbax, Olika stilar ;D haha, Här har ni mig Sara Andersson!


Tittat på bilder på datan,   går nog i 8an på bilden.

jag jax

Rosa luggsaraSAi sängen


Försök och gissa alla åldrar på korten :P !

jag igen

;D lite Porrigt

Publicerad 2010-08-23 18:43:23 i Allmänt

Kanske addes present ;D .
;D ;)dress

;D



Fast Inte dom brudarna ;P haha . bara dresserna :)
(Lek) Är ett måste :) .

Andreas Blir 25år och vad ska man hitta på och köpa?,
Andreas är En underbar person :) Längtar tills du blir 30 ;D . hihi Pussas.
Och Andreas den jäveln skrämde mig när jag kom ut från toa igår, skrek nog så alla i huset hörde!!
Han påstog att jag retat han, haha skulle väll aldrig jag göra!. ;)

Är på bus humör idag. :D och vem får stå ut med det om inte gubben :) , dunkar musik medans han typ försöker sova :P .

Längtar till Onsdag för då blir det sara och maria röjj :) . shopa jääej.


Fest fest fest

Publicerad 2010-08-22 10:56:17 i Allmänt

Fredagen började bra :)
Vi festade här hemma  jag sandra emma jossan och adde, 
Körde den gamla leken  Jag har aldrig!
Mycket kul som man fick veta :D . som man aldrig kunnat ana.
Sedan runt tolv drog vi oss ner på stan där det var cruising, och där mötte man flera folk man kände :) .
Sedan vart väll allt knas, inte bara för mig utan för flera personer. men men allt i livet kan ju inte gå som man vill!.



Lördagen
vart det och ta massa öl igen, var med syster på två olika ställen och träffade nya folk, jag ej sätt förr. sedan gick jag på fest hos sandra Där jag inte kände en kotte haha, sedan vart det en tur till mellsta som vart kortvarig max 10min om äns det!.  hörde låten jag ville höra i allafall :) .



Funderar på hur fan en känsla kan få en så jävla konstig? hur man äns kan få en sån känsla, och hur man får bort en känsla! .    Och hur man sitter och hoppas  även fast det är kört!. 
Va fan är det med mig, hur kan jag va så dum och tro något, varför hoppas jag , jo för jag vill så gärna ;( .
Jag vill bara inte vara en i mängden jag vill mer!!

Panik i morse!! Försenad men ändå inte!

Publicerad 2010-08-18 15:25:02 i Allmänt

Vaknade av väckar klockan imorse och såg att klockan var 9,20 och jag skulle börja jobbet 8a.
Himla trött i morse. skynda på mig kläder och drog i mig kaffet snabbt, har nog aldrig gått så fort, sedan pussa jag Andreas, som var hemskt trött oxå, sedan gick jag iväg till jobbet och det var massa bilar på parkeringen, så jag fick en tanke på om det var röd dag. sen när jag typ kommit till jobbet, skrev adde Klockan är 7. Haha , Och dörren på jobbet öppnas ej fören 8a, så det var bara och gå hem igen.
Måste ställt in tiden på mobilen fel.
Hahaha

Idag:
Tacos fan va gott det var :) .
Sedan blir det bauget med sallad sedan chips.
Längtar till maten smällt så man kan börja äta baugetten ;D . Hemskt hungrig idag.


Höller på och tvättar alla målar kläder. och nu blir det och tillägna tiden med Gubben :)



Bild på mig, första gången jag var till Andreas, och då var det fest, sedan längre framöver började vi träffas :)

Fest hos killen innan vi började träffas :)

Vilka dagar haha

Publicerad 2010-08-17 23:38:52 i Allmänt

Måndag :  var och köpte ny kamera och mobil och shorts, evigheter sen jag köpte något åt mig själv , Så nu blir det och ta fest bilder :D , Och bilder på Andreas när han ej vet om det Mohahaa. lär börja ta bilder på när Maria äter pizza igen, har en del bilder :P varje gång hon skär upp en pizza  vilken tradition vi hade Haha :P .


Tisdag:
Brännde mig två gånger på ugnen :( och efter det stänkte det iväg från stekpannan rätt på magen , (AJJ)

Tapetserat ett rum idag jobbigt som fan med mönster passning i gamla hus som ej är raka :( . intill omöjligt att få det perfekt.


Tittat på bilder :) alltid lika kul , så mycket minnen de kommer när man ser på kort :) .
Underbara minnen sen förra året på min och Andreas camping vända :) Underbart och tälta ;D .
Har inte tältat en enda gång iår, lär slå upp ett tält innan frosten kommer. Tälta och dricka en kall öl och fiska kan det bli bättre? Nepp de kan det nog inte .

Typ funderat hela dagen vad jag ska göra efter jobbet, så kom jag ej på något. har ett socialt liv på helgen, vardagarna hinner man inte göra något knappt.
Jag är fan inte social med någon på vardagarna det blir facebook efter jobbet och va med Andreas <3  eller titta på tv eller film.  tog en snabb rök med grannen oxå :) .

Käkade bakpotatis idag Fan va gott det är.

Känner mig lycklig på ett konstigt vis :) . 

Kanske ska man ta och sova?.
two and a half man på tv :)
Nä nu blir det och Pussa killen godnatt för nu blir det och sova. De vart ett tråkigt inlägg, hoppas jag förstörde någon minut för er hahaha ;)

Fredag Och lördag

Publicerad 2010-08-15 12:13:26 i Allmänt

Fredagen Vart bra lite trångt hemma bara med kalas, lite av släkten kom på tårta :) . sedan drog killen och jag på fest i Bullermyren , där de var karoke , men aldrig att jag skulle sjunga. kul och höra andra bara .
Såg lite kul ut när det satt två killar och sjöng världens  kärleks låt ahhaha.


LÖRDAGEN


Lördagen vart det kalas för vännerna , de började vid 11 tiden då jag vakna av ett sms av milla att hon var på väg, vart panik fort upp och klä på sig.
Sedan åkte milla hem och det plinga på dörren då kom vestlin på fika, sedan kom killen johnny och emelie med pizza :) .  Sedan var det och börja göra iordning sig och dra igång festen.
Johnny skulle bju polisen på kaka och tårta på parkeringen :P , så de åkte in på gården där vi satt och festade, så de sa grattis och drog igång sirenen för jag fyllde år :) hahaha , de va lite udda .

Festen vart bra :) glad över att vännerna kom :)
Och maria kom :) .
Helt sjukt hur det kan förändras så fort allt, från och umgås varje dag till typ aldrig, Maria Nu lär vi ordna upp och göra något ofta.


Sedan på kvällen vart det utgång, vart agnes först men då vart daniel utkastad, så de fixa skjuts hem och vi drog oss till flamingo , Kul folk ute igår :) .
Mycke dans och skoj i helgen :) . Sedan vart det efterfest, eller vad man kan kalla det typ bara lite folk och prat.



Vaknade nyss och fortfarande full, öppnad paket av killen :) en kuk kaktus hahaha . Den kan han inte ta död på för den är av plast hhahah.


Tack För alla paket.

Jag fick Lakan, påslakan, Bestik, blommor, Present kort på systemet :) . Pengar, linne, kortlek, kuk kaktus, handbojs örhängen, fot bojjor, termos, örhängen, toa lampa, mygg racket, doolis, Parfym, godis, Strumpor,  Förfest spelet, Låda öl, Har säkert glömt något .


Tack för en trevlig helg :) Nu var man 21 år :)

Roliga Skämt :D

Publicerad 2010-08-03 23:07:56 i Allmänt

Gunnel suckar och säger till sin väninna Frida:
- Finns det äkta män som inte vänsterprasslar under sina tjänsteresor???
Frida efter en stunds tankearbete:
- Ja... Astronauterna..



- Brukar du prata i sömnen?
- Nej, men jag pratar när andra sover.
- Hur kommer det sej?
- Jag är lärare...


En man låg sjukhus med svåra skallskador.
- Hur kunde du bli så här illa skadad? undrade läkaren.
- Jag lekte flygplan och drack bensin, svarade mannen.
- Men det får man väl inga skallskador av?!
- Nä inte först. Men sen tog bensinen slut, och då störtade jag!


Det var en gång en polis som stod ute på gatan, så kom en liten pojke fram och sa:
- Har herr polis sett en hund?
- Nej sa polisen.
- Hur många år har du varit polis?
- Jag har varit polis i 20 år.
- Och du har aldrig sett en hund!?

Två män på en öde ö.
Då säger den ena:
- Ska vi leka kurragömma?
Då säger den andre:
- Ok, men det är min tur att använda palmen...


Pappan tog sin son med på ett politiskt möte. Efter mötet frågar sonen:
- Pappa, vad är en kamrat?
- Det är du och jag (typ).
- ...folket då?
- Det är mamma kan man säga.
- Framtiden då?
- Lillebror kan man säga.
Senare på natten vaknar pappan av sonen som skriker:
- Kamrat, väck folket! Framtiden luktar skit!



Mimmi, Maria och Cissi åkte upp till himlen.
Då sa Maria:
- Gå inte på de rosa molnen för då får man en ful kille!!!
Nästa dag kom Maria med en ful kille i alla fall, och då frågade Cissi och Mimmi:
- Vad har hänt?
Maria:
- Jag gick på rosa molnen och trillade ner...
Nästa dag kom Mimmi med en ful kille, och då frågade Cissi och Maria vad som hänt??
Mimmi svarade:
- Jag gick på de rosa molnen!!!!
Nästa dag kom Cissi med en söt kille, och då frågade Mimmi och Maria vad som hänt??
Den söta killen svarade:
- Jag gick på de rosa molnen...


Hur gick det med överaskningsmiddagen för din nya pojkvän?
- Jättebra. Han kommer ut från sjukhuset nästa vecka.

Napp

Publicerad 2010-08-03 22:32:32 i Allmänt

Morgonen började med att adde ej tyckte om min dröm..
och sedan på dagen så fick grann flickan diska upp all disk hemma :). Bra med Lyx, tror hon är anlitad för o diska resten av livet eller till vi har diskmaskin :P .
sedan var det grillning som jag skyller ifrån mig på att det ej var jag som brännde kötet :P (Fast de var jag).
och ta det lugnt en liten liten stund, sedan fick jag damp av att ta det lugnt som vanligt, så då drog vi ut i kära bilen och fiska o lite annat  ;)  fick oss ett napp, plus en gädda fick adde. Så Nu känner han sig nöjd.
blir o lägga sig framför tv och datan o se på weeding singer. och äta lite godis  ;) ..

Adde gick en halv mil och hitta en enda svamp Hahahahahhaha

måndag film mys med andreas

Publicerad 2010-08-02 19:52:29 i Allmänt

De är typiskt när man är frisk klagar man på hur mycket man har och göra, och att man aldrig har tid och ta det lugnt.
Men När man är sjuk då får man damp av att ta det lugnt. då vill man göra så mycket, men man orkar knappt ta sig upp ur sängen.

Och typiskt att jag blev sjuk just när en vän och hans vänner kom från jönköping hit :( . hoppas jag frisknar till snabbt så jag kan träffa er.  :) .
classic car week är ju nu oxå.  

Andreas var då söt idag :) , han köpte hem pizza och filmer och godis och läsk. jag var jätte hungrig , men gick ej så bra o äta när halsen svällt igen :( .  ska nog låtsas vara sjuk sedan när jag är frisk, om de blir sånt lyx av killen :)


Behöver en voltaren!!!, alvedon är så himla äckligt, hinner ju smälta i munnen innan jag lyckas svalt den. Bläää

Nu väntar jag på att grabben ska komma hem igen så vi kan fortsätta se på nästa film :) .





Hatar när någon driver eller så med en på skoj :( , För de känns som fan när man bryr sig så ......
Förstod att de skulle visa sig dagen där på att allt var ett skämt ..

lördags Party

Publicerad 2010-08-01 22:02:24 i Allmänt

Vart lite ändringar i planerna vad vi skulle göra på Lördagen.
Men det vart kul iallafall :) .

De blev och dricka lite först hemma med några, sedan ut mot krogen .

På stan var det en bil med husvagn som brännde däck, och jag sa bränner husvagnen däck?, alltså jag sa husvagnen så man skulle fatta om det var bilen med husvagnen :P . Men blev dum förklarad och de trodde jag var dum ihuvet och att jag trodde husvagnen brände däck..  man måste nog vart med för o förstå :P .
På krogen träffade vi på en vän som vi ej sätt på ett tag och de va skoj som fan och se han igen :) .
Dansade runt och drack lite öl. sedan tog jag fel på en person :P . hon var lik en annan som fan.

Sedan drog vi hem på efterfest hemma, för jag o killen vart utmanade på wii, och de säger man ju ej nej till. Men behöver ju ej nämna vem som vann eller förlorade osv. :( . Fusk var det, tror någon stod utanför med en wii dosa och sikta klotet helt galet åt mig . hahah

slutade med att den sista personen lämnade festen vid 5.

sedan när jag vaknade hadde/har jag feber och ont i halsen och förkyld, allt bara kom på en dag :( .

nu blir det MR bean :)
om jag orkar hålla mig vaken.

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela