Livet på helgen

Sara Andersson 1989

Halloween

Publicerad 2010-10-31 19:01:17 i fest

Halloween Fest

Förfesten starta hos Mamma med Wii och massa skämt. Skrämde Min lillebror med ett paket som det flög upp nå bollar när man öppna det, Senare sa jag till linda ska vi spela kort och la fram asken som bollarna flög upp ur, hon öppna och vart rädd.

Sedan drog vi oss till Maria och Daniel på maskerad fest. Jag kramade Fredrik och trodde att jag krama Max, för han var också Johnny Depp. Men såg sen att Max satt i soffan, hihi
sen tog vi oss ner med bussen till stan för och gå på Etage, men där var det Enorm kö. Så det var ingen ide, Så det vart och gå till Åh där det tog lite mer än 20min för och få beställa dricka. Så dåligt.
Så det vart buss hem till morsan och sova, vaknade på natten av att jag låg på golvet för luft madrassen hade all luft åkt ur :( . Så jag och adde låg på samma madrass som förmodligen var 70cm bred bara. vaknade yterligare en gång att min arm hade somna och det gick verkligen inte och röra den så adde drog ut armen åt mig.


Helgens skämt = Linda hade lite slampiga kläder på sig enligt hon själv, så jag sa Har du arbetes kläderna på dig. Hahaha


kladdpepparkaka

Publicerad 2010-10-30 02:34:55 i Mat

Jag vill ha den där Kladdkakan med pepparkaks smak, Vart kan man köpa den?. kollar i varje butik efter den, till och med i stockholm, men hittar ingen. Kanske inte kommit ut än? . om ni ser den så skriv eller köp den åt mig ;)


Maskerad

Publicerad 2010-10-29 23:59:02 i Allmänt

Kläderna iordninglagda och peruken osv.
Imorgon blir det Halloween ferre :D . Så jävla kul att klä ut sig. När jag var mindre var jag häxa sen Pirat sen Har jag vart pojke. Och i år blir det ?  Vet inte vad jag blir, men De blir kul riktigt Lysande kan man säga. Bilder kommer upp sen troligtvis på Söndag
Pumpa köpt Nu återstår det bara och skära till den :)

Stockholm Stockholm Stockholm

Publicerad 2010-10-26 21:56:11 i Allmänt

Stockholms trippen med ett gäng kompisar :D .

Det började bra med att vi fick resan dit för 2kr på tradera. Så Jag bjöd Andreas men vet inte riktigt hur jag hade råd med det :P haha.
När vi kom till Stockholm så åkte vi till Hotellet och tänkte boka rum men det skulle bli 1200kr dyrare och boka i receptionen istället för och boka över internet. och ingen av oss hade bank dosa eller visa kort, så vi gick till banken fick ut en ny dosa, men kruxet var att den banken ej hade kontant insättningar, så vi fick åka till ett annat ställe och överföra pengar till kontot, och sedan åka tillbaka till hotellet för och boka på internet. Sedan såg vi att det inte gick och boka med internet dosan :( . men som tur var kunde en bekant betala in :) .

Hotell rummet var jätte fint med toa, dusch och tv osv, 3nätter sov vi där :) . Men tydligen lär jag vart allergisk mot lakarna eller deras tvättmedel. Men nu är det bra :) .

Första dagen gick vi en snabbis på stan sedan till Bromma där resten av gänget bodde över natten. För festade där sedan in till stan och gick ut på nå krog som vi var upp skrivna på någon lista, vilket jag ej fattar att de ens behövde lista :P . Men det var trevligt för sällskapet är bäst <3 .

Dag 2: vaknade lite bakis så vi missa frukost buffen, sedan shopa på stan och sedan till Cosmonova och se film i 3D.  Daniel sa att vi skulle hoppa av på Tekniska universitetet för där låg Cosmonova. Så vi gick typ 6km eller mer, för det var Universitetet vi skulle av på. Och inte Tekniska :( .
. Middag Och dricka på hotellet.

Dag 3: Min och Addis 3års dag, Käkade frukost buffe, Vart baaakis som fan, Shoppade på stan och käkade på restaurang 4rätters Kina mat, vid 19 gick vi på bio och såg Paranormal activity 2 Och de kan man kalla att det hoppades runt i salen av rädsla. Grymt bra.
På hotellet sen la vi Ansiktsmasker.

Dag 4: Frukost buffe och utceckning, Massa shoping innan tåget hem gick vid 18


Köpta saker
Peruk till halloween, mask, Långkalsonger, Trosa, byxa, smyckes skrin, ost hyvel, kammar, örhängen, tungpiercingar, halsduk, slips, frågespel, batterier, skavsårs plåster, självlysande kondom, present till en kompis, Marlyn väggtavla, gummi sköldpadda och säkert något jag ej minns nu.


Tågpendlingen

Dag 1:
  1. Till hotellet från centralen,
  2. Från hotellet till banken.
  3. bank till hotellet
  4. Hotellet till stan
  5. stan till Bromma
  6. Bromma till stan.
  7. stan till hotellet.

Dag 2:
  1. hotellet till stan
  2. stan till tekniska universitetet.
  3. Östermalm till universitetet.
  4. universitetet till stan.
  5. stan till Fridhemsplan
  6. Fridhemsplan till hotellet.

Dag 3:
  1. Hotellet till stan
  2. Stan till hotellet
Dag 4:
  1. Hotellet till stan

16 olika pendeltåg på 4dagar. 6stycken pendeltåg åkte vi fel :( hahaha Och har säkert glömt någon tur oxå.
Dag 3 och 4a gick bra :) .


Stockholms turen får en 8a av 10.

Vi har det Otroligt kul i stockholm. Igår ...

Publicerad 2010-10-24 22:01:30 i Allmänt

Vi har det Otroligt kul i stockholm. Igår var vi på cosonova och tittat på vatten djur i 3D. Fränt var det. Idag firar jag och andreas 3års dagen. vi åt frukost buffé. Sedan gick vi på stan och käka på resturang. Och efter det vart det bio, någon skräckis film oj vad alla hoppade runt av rädsla :-D. Imorgon blir det och gå på stan sedan dra hem. Älskar dig andreas

Tillägnas till Maria

Publicerad 2010-10-20 22:43:41 i Allmänt

Maria Musse Mimmi
Så himla roliga minnen vi haft, du är en bra vän , det spelar ingen roll om vi inte gör något alls, vi får kul iallafall. Det här måste vi fira :) . Ni andra läsare kanske inte försår detta blogg inlägg. Men det tillägnas till Maria som fyller 21år nu den 21oktober.
Minns de fester jag kom ensam till och de fråga vart du var?. Alla var så vana att du och jag jämt var. Nästan så deras ögon ploppa ur av förtvivlan haha. Och vår stora säng på 2meter bredd vi hade.
Skrattar just nu och vet att du kommer skratta när du läser det här, Minns du när vi möblera om på kvällen på Jax och vi tyckte det blev skit bra, sen dagen efter förstod vi inte hur vi kunna tycka att det vart så bra hahaaah.

Har kvar det du skrev till mig förut som löd så här : Hur fan ska vi klara oss och va ifrån varann en helg?.
Tänk egentligen hur allt förändras, från och få panik över en helg till och inte ses typ alls . Önskar att Det blir oftare. Och hoppas att du vill ses oftare.

Vi brumma ut på vägen på min mopped i bara byggjackor och badade i mellsta haha.
Nu till helgen drar vi till stockholm för att få fler minnen :) . Och fira din födelsedag.
Älskar dig Musse . Och om du ej minns är det den 21 vår förlovnings dag är :) . Så Grattis till oss snart. De lär vi ta en öl på i 08.
Grattis Maria På din Födelsedag.

Fullt ös varje dag

Publicerad 2010-10-19 22:02:15 i Allmänt

Har inte haft så mycket tid över och blogga. Fullt ös varje dag.

Helgen med firandet av Camilla = rolig och bra :D . Tummen upp. Hemma fest hos Boffen och Camilla sedan Etage och dansa :). det vart bra musik och trevligt folk helt klart  En Bra Lördag.

Imorgon jobbar jag, sedan tar jag semester en vecka . Verkligen behövligt. Stockholm här kommer Jag, Camilla, Boffen, Maria, Daniel, Tanja, Magnus, Max Och Andreas :)

Imorgon lär jag fan ta och städa, hann inte idag heller. pappsen var på besök :) .

GrannTanten :P

Publicerad 2010-10-16 03:43:25 i Allmänt

Idag mår jag bättre, Försöker och inte tänka så mycket på vad som hänt. Och bara vara glad att livet fortsgår. eller vad det heter. Har inte gråtit så mycket som jag gjorde igår  på evigheter sen.



Idag har jag jobbat, städat och mot kvällen kom Emma och spela kort/yatzy och drack öl och kaffe, sedan spelade jag beta mot Emma över datan, och det sluta 2-1 till Sara andersson :) .

Imorgon blir det och dricka ner Camilla som fyllt år :)

kommer ej på någon rubrik.

Publicerad 2010-10-14 21:42:19 i Allmänt

Vet inte hur jag ska beskriva hur jag känner mig nu,  ledsen som fan. och glad över att det inte sluta så. otroligt hemskt hur allt står till, hoppas hoppas att de blir bättre, vill verkligen se dig lycklig. jag fick inte ur mig mycket, bara gråt. men hoppas du vet hur mycket du betyder.
vill inte skriva ut vad det handlar om, bara måste skriva av mig hur jag känner.

Dagens uppgifter

Publicerad 2010-10-14 19:33:00 i Allmänt

Dagens uppgifter:
  • Kaffe
  • Tvätta
  • Tv/Datan
Dagens gjorda uppgifter:
jobbat, diskat, tvättat, duschat, ätit.

Morgon dagen:
Jobba, äta, diska, dammsuga, vattnablommorna som är torra. Frosta av frysen. Åhhh vilken rolig dag det kommer bli , eller inte!

Kärleken

Publicerad 2010-10-13 23:59:57 i Allmänt

Lyckan, kärleken och meningen med Livet

Familjen, Vännerna, kärleken och pengar.

När man var liten så hade man ´´kärleks´´känslor för massa personer. Och frågade chans hit och dit.
Sedan när jag vart lite äldre så tyckte jag om vissa personer i flera år, på grund av `Spelet´ man levde på de små bra stunderna. och grät för all jäklar skit som hände. och jag var inte bättre själv mot dom. Gjorde någon nått, så vart det playback. Och när man väl va seriös så vart allt fel, för vem trodde på mig då..
Och de tidigare ''förhållandena'' har jag och tacka för den jag, blivit idag, men det negativa  är att jag har svårt för att lita i dagläget.

Nu tid.. De jag känt för någon innan, kan aldrig jämn föras med de jag känner nu. En helt annan känsla , En bra känsla. Ett bra förhållande. En framtid. Bara känslan att pussa dig är bättre än underbart.
Du är min kärlek Addis.
Vist har vi haft våra motgångar och mer blir det säkert, men vi håller ihop.
Helt ärligt så har jag inte vart den bästa, för oväntade känslor kom och inte lätta och styra bort.




En dag  står vi där
du & jag vid stranden och gifter oss.

Längtan längtaaaar!!

Publicerad 2010-10-13 21:17:18 i fest

De närmaste helgerna kommer bli otroligt roliga med full fart i.

Nu i helgen ska vi fira Camilla som fyllde den 12/10 :)
Helgen efter blir det och åka till Stockholm med ett helt gäng kompisar och dricka och fira Maria och Magnus, som fyllt år.
På Söndagen blir det en Addis dag. För då är det nämnligen 3 underbara år vi vart tillsamans och det firas i stockholm med hotell osv ;). Älskar Dig addis <3 ..vem vet om de blir nå plingpling kanske? kanske inte? ;D
Och Helgen efter är det halloween så då blir det och klä ut sig och åter då knäppa en bira. Hoppas jag hittar någon dräkt i stockholm.

Affärer

Publicerad 2010-10-11 17:44:45 i Allmänt

Vart på kupolen och lite andra affärer idag. Köpte läppsyl och hårfärg och ansikts massker.
Kalk rengöringsmedel till toan. 
Nu får jag hoppas att Hårfärger funkar bra, de ska inte bli gult av den står det. och det ska funka på brunt hår. Så håll tummarna alla att det blir bra :P .
Vill inte ha gult eller oranget De är det fulast som finns inom hår! Så om det ej blir bra blir det brun färg och köpa efter :P .

ska jag eller inte?

Publicerad 2010-10-10 13:50:51 i Allmänt

Idag känner jag för och färga håret och fixa i hemmet, har beslut ångest om jag ska invänta och beställa tid hos frisör eller göra det själv, och hoppas på att det blir bra denna gång'? .
tror jag gör det själv och ser. om de inte blir bra blir det frisören.

Vilken konstigt kul kväll. Vi har nog sat...

Publicerad 2010-10-10 01:55:07 i Allmänt

Vilken konstigt kul kväll. Vi har nog satt en tå på varenda krog i stan. Kvällen Slutade med att köpa pizza. Pizza bagarna skoja med sandra. De gav henne en tom pizza kartong. Och alla skratta. Haha. Sen låtsades jag ringa fb komeden och sa att det var jag sara som ville säga att sandra hade fått en tom pizza kartong. Osv. Sandra trodde sten hårt på att man kunde ringa in och berätta vad de skulle skriva på fb. Haha. Vilket slut på kvällen det vart :-D

Norrare

Publicerad 2010-10-09 10:38:28 i Allmänt

En kul kväll i falun på Norrare. Norrare = komiker som uppträder. 3gånger har jag vart på Norrare. varje gång är det olika komiker som uppträder. denna gång var bara 2stycken bra av 5 :( . hoppas på bättre nästa gång den 5 november.

När vi sedan kom hem mådde jag dåligt (spyfärdig) av vilken anledning vet jag ej?. så de vart och sova vid 23. men Idag mår jag toppen :) .

Min underbara kille ligger och sover brevid mig  så himla söt <3 .
Vi har bestämt och ta det lugnt ihelgen, vila ut för de närmaste veckorna blir det fullt upp, Jobba, Kalasfest, stockholm med 9pers :) .


iMiddagen idag blir Potatis , köttbullar och sås :) Mums. Men inget slår ikeas köttbullar och potatis, plus en skål strips brevid. När ikea är klart i Borlänge kommer jag äta där gämt. Så om man vill bjuda ut mig på mat är det Ikea som gäller ;)

Engelska, Flamingo, Rättviksmarknad, ÅH,

Publicerad 2010-10-05 19:12:30 i Allmänt

Denna helg var fartfylld. Fullt upp hela helgen.  Otroligt kul med underbara vänner.

Fredagen
Vart det tänkt att se john lindberg osv, så vi förfestade hemma, Jag, Andreas, Max, Maria och Daniel.
Sedan ner på stan och där var det otroligt lång kö, Vi ställde oss och stod och vänta ett bra tag, sedan fråga jag vakten om det var fullt där inne på S2. då sa han att de släppte in 8stycken till och sedan vart den en ut en in. Så då var det ingen idé och stå kvar där.
Vi drog oss till engelska och tog oss några öl, sedan till pizzerian och käka. Sedan kom deras skjuts så de åkte hem.
Jag och Andreas gick in på flamingo och dansa loss och träffa massvis med folk vi känner :) .

Lördags morgonen började med och åka till rättviks marknad, vilket vart 16par nya strumpor för mig.
Och vi åkte simulator, jag Maria, Tanja, Andreas. Eller ja rättare sakt de vart jag, Maria och Andreas som åkte. Tanja fick panik och fastnade sedan i dörren som fälldes ner :P  Hahah.  Otroligt kul och åka, flög runt som en vannte. Efter Rättviks marknad vart det hem  hämta kläder och sticka hem till Maria & Daniel i falun och förfesta för att sedan gå ut på  ÅH.  Huvud axlar knä och tå  knä och tå.




John lindbergs trio och cash is king

Publicerad 2010-10-01 13:01:55 i Allmänt

Ikväll blir det John lindbergs trio, cash is king, The Lance.
Ska bli otroligt kul, Ska gå med Falufolket <3
Nu blir det in i duchen och sedan fixa till sig, och knäppa en eller två.. Dunka musik och leka med Volvo som är galen..


Sover otroligt dåligt utan dig Andreas. De låter och har sig :( . Kom hem någon gång så Du kan rädda mig från alla spöken. hihi

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela