Livet på helgen

Sara Andersson 1989

Ko Lungt. Woff!!!

Publicerad 2011-01-30 22:06:02 i Allmänt

Varit en väldans lugn helg, har knappt märkt att det varigt helg för att jag jobbat. imorgon är det måndag, bara så ni vet.
Druckit kaffe och spelat Yatzy nyss med Adde, Emma och Kerstin. Annars har det inte hänt så mycket i helgen. spelat wii mot adde och skjutit pil på kupolen annars helt lugnt. KO Lugnt.  MUUU!!!!
Nästa helg blir det och flytta lite möbler. och kanske fiska om vädret blir bra.

Tur Tant vann 7miljoner kronor!!

Publicerad 2011-01-29 22:29:51 i Allmänt

Varit på kupolen idag och kollat på Kombilotteriet som 7stycken redan vunna miljonärer hade chansen och vinna högst 7miljoner. De alla 7 fick snurra på hjulet, och den som fick högst var den som hade chansen och vinna de 7miljonerna som var högsta vinsten, av alla deltagarna så var det en som var kring 55år ca. sen resten fick en hjälpande hand för att ta sig upp på scenen, de var nog kring 80 och äldre. I allafall så vart det en tant som fick högst siffra och fick snurra fram hur mkt hon skulle vinna, Och tror på fan hon van 7miljoner kronor.  Hennes barn barn eller vad det var, var överlyckliga. Antar att de skulle få en slant om hon vann.
Jag har då aldrig tur i spel, men det kanske är så att man har hoppet om att vinna ända tills man är runt 80år, och då har man hunnit förlora bort 1miljon på lotter redan. Är det så att någon vill (där uppe) att man ska få känna lyckan när man typ ligger på döds bädden. Kan man lixom inte få vinna nu?
Jag vill vinna miljoner!!!!!!!!!

rubrik saknas

Publicerad 2011-01-26 22:20:44 i Övrigt

Så otroligt seg dag, kan det bli bra dagar?

Blir så ;( av att de inte blir som det var sagt, jag som längtat så enormt och planerat dagen. Orka



Snart en ny dag

Publicerad 2011-01-25 18:20:03 i Allmänt

Vart till en doktor idag med, men det var inget fel på den. så nu slipper jag oroa mig för det. :) .

Har spelat Yatzy med Emma och Anna idag, gick som vanligt inge bra för mig.

Yr-heten är kvar, men hoppas på att jag ska kunna jobba många timmar imorgon, men det märks direkt när jag gör något ansträngande, att jag blir mer yr och helt skakis. Diskade nyss och skakar som fan, tur att jag har ett arbete där jag inte behöver vara still på fingrarna. Hur fint blir det inte med skakiga fingrar när man ska Spara (Måla) runt en list osv. Toppen :P


Spelar worms med andreas. Tyvär verkar det...

Publicerad 2011-01-24 17:17:56 i Allmänt

dsc00217 (MMS)

Spelar worms med andreas. Tyvär verkar det bli han som vinner idag. Men segern vart min igår och den gången innan oxå. Vart en kort dag på jobbet. Helt skakig och illa mående och yr.

Städning städning

Publicerad 2011-01-23 16:27:47 i Övrigt

Idag har jag och Andreas städat hela garderoben och dammat av hyllor, vi började efter vi ätit frukost vid 11 och slutade precis. Och fortfarande massvis och städa kvar. Och de vart flera sopsäckar med saker som vi slängt.

Är lite små sur över att jag inte kommer i mina favorit jeans, Testade byxa efter byxa, vissa fastnade redan på låren och vissa under rumpan, och dom jag väl fick igen,  kom en mage hängande utför.
Märks vart mina kilon sitter, vet att jag kom i storlek 25 på byxor i somras, nu är det strl 29 som gäller.


Är dock fortfarande yr, verkar inte som det vill släppa.
Nu citerar jag   - Jag är en Stjärna Hur skulle jag annars förklara att jag ser stjärnor mitt på dagen.

Fredags trök

Publicerad 2011-01-21 15:16:12 i Allmänt

Jaha Vad ska jag göra idag då? , klo på tv kanske hela kvällen, Andreas ska bort så jag kommer bli uttråkad, Hoppas det blir nå kul på tv :)

Äntligen börjar jag bli piggare. Vart till...

Publicerad 2011-01-20 23:46:27 i Allmänt

Äntligen börjar jag bli piggare. Vart till doktorn idag, och fick sänka i fingret, och blod tryck, hade 100/50 de var tydligen lite lågt, men inget allvarligt. Så doktorn kom inte på vad som var fel med mig. Vilken chock. Han sa troligen en släng av magsjuka. Men vadå har ju bara spytt en gång, och är inte dålig imagen. Och jag har mat lust som bara den. Konstig magsjuka sånafall. Är yr än. Blir en lugn helg och så får jag hoppas på att det slutar att snurrar runt hela tiden. Jävla karusell

Sjukis = Knällis

Publicerad 2011-01-18 21:02:44 i Allmänt

Fortfarande sjuk, Helt slut/ yr och i morse vaknade jag med värdens huvudverk, kändes som att mitt huvud pressades mellan två lastbilar, gjorde ont som fan, men nu har det äntligen släppt. men yrseln sitter kvar och jag orkar inte röra mig i snabba knop. känner mig smått febrig, få se hur jag mår imorgon om jag klarar av och jobba.
När man är sjuk knäller man hela tiden. De kan Andreas Hålla med om att jag gör.

kaffet eller sjuk?

Publicerad 2011-01-16 21:39:24 i Övrigt

Spelat kort och Yatzy och druckit kaffe med Emma idag, Hon vann flest gånger, Hade inte turen med mig, efter ett tag vart jag helt plötsligt yr så jag var tvungen att gå hem och in på toa direkt. är illamående som fan och yr i huvudet. Hoppas att det är koffin kick, och inte någon kräk sjuka/magsjuka som går nu.
Orkar inte skriva så mycket idag, har i alla fall haft en toppen helg med hur mycket skratt som helst :D.

Grattis mormor

Publicerad 2011-01-15 22:52:32 i fest

Grattis Mormor På födelsedagen nu efter klockan 24,
Världens bästa mormor är du, med en riktigt rolig humor och Party drottning är du allt.
Lättskrämd och snäll Och drar dina skämt. <3 Grattis Mormor Hoppas du får en jävligt bra dag.

En riktigt kul kväll. Trots att linda sa v...

Publicerad 2011-01-15 00:13:42 i Allmänt

En riktigt kul kväll. Trots att linda sa vänta jag ska ta kort på dig så pip tror att du kan va fin. Jaha tänkte jag, är jag inte de annars. Sen Sa camilla du är snygg i lugg. Och då tänkte jag lika igen. Så jag var bara fin i lugg. Inte annars. Och vi spela kort addis hade färg och camilla sa då, jag har ett par fast det kanske jag inte behöver säga då? Vi har skrattat så enormt mycket ikväll, var verkligen länge sen jag skratta så mycket. Nu har jag nys atacker, men addis håller för min näsa. Addis tycker att jag är fin utan lugg men han skratta när han sa det., upp och leka med bror sin imorgon. Sen fira bästaste mormor som fyller år.

Vad gör man idag då?

Publicerad 2011-01-12 16:44:30 i Allmänt

Vad ska jag hitta på idag då?. Sugen på kaffe, så de ska jag brygga. Men det är ju ca 10min av dagen. Så vad gör man resten av dagen då??

Har ni tänkt på? , att i en snusdosa (Portion) så finns det 1-2stycken snus som smakar mer, och man bara splitter av glädje när man får den under läppen.

Dans Filmer

Publicerad 2011-01-12 16:26:12 i Allmänt

Bra bättre Bäst, Dans filmerna
  • Step Up 1,2,3
  • Honey
  • How she move
  • Stomp the yard
  • Bring it on
  • You got served
  • Save the last dance.
  • Center stage turn it up
  • Jump in
  • Dirty dancing
Vet att jag glömt massvis, men kommer inte på nå fler just nu. Men En av de sämsta Dans filmerna är Dance Flick, som är en parodi på dans filmer..

Dejta John Blund?

Publicerad 2011-01-11 22:28:33 i Övrigt

Jag Och Killen släckte ner och ställde klockan på alarm tills imorgon, Redan klockan 19,30 låg vi i sängs, för båda var helt slut och vi tänkte sova tills imorgon. och som ni ser lyckades inte jag somna, jag låg och tänkte på mat, så efter en 40min av tänkande så klev jag upp och kokade ägg. Fast det var kebab rulle jag var sugen på.
Men oj så klockan har flygit iväg, kastade den ända till köket . haha nädå men tiden har gått fort, snart kanske jag kan lägga mig, ELLEr Inte!!!

Bloggar :)

Publicerad 2011-01-11 22:03:23 i Allmänt

Sitter och läser lite bloggar, Daniels från Ung och bortskämd, och Blondin Bellas och den allra bästa bloggen är Vanita Bergmans <3 .

Vanita skrev ett tidigare blogg inlägg att hon går på blodpudding diet.
Så här står det :  Jag kör en ny diet som fungerar asbra. Den heter blodpuddingdieten och den är verkligen bra. Man får äta allting utom blodpudding.
Jag har uppfunnit den själv. Frågade min personliga tränare och han sa att den var bra. Den passar mig väldigt bra också för jag gillar ju inte blodpudding
.

Jag skrattar som fan, så ur gullig tjej. Och klok på sitt egna vis :)

Vanita Bergman
vanita

Camilla på besök

Publicerad 2011-01-11 18:26:02 i Allmänt

Nu har Camilla vart på besök :) Tittade på massa bilder från gamla fester. 
Och käkade lite mat (Spagetti & köttfärssås). Och vi kom ifund med att vi måste festa med tjej gänget snart :)


Och man kan fråga sig hur svårt det kan vara och räkna till 37kronor :P . Gick inge vidare bra för oss två.
hejja

rubrik rubrik

Publicerad 2011-01-10 21:41:00 i Allmänt

Har haft fullt upp de här dagarna, fast ändå inte.?.
Haft en underbar helg, nykter förutom någon snaps och nån öl. Har varit och spelat ps3 NHL 2011, hur kul som helst men svårt med knapparna, Och massa wii (pil kastning och bowling). Och även Corron turnering. Och Land-bandy vann med 15-13 och hur slut som helst efter matchen. Och fy fan vad ont i halsen jag fick av det kalla vädret när man sprang. Klev även upp på vågen och såg att jag har överstigit min vikt för första gången på år och dagar .
Kanske lyckas med nyårs löftet i år.


Imorgon Kommer Camilla På besök efter jobbet. :) Få se om jag orkar baka något gott.



Humör svängningar som fan idag och igår.  Och kan inte rå för det. är sur för ingenting och glad när man borde vara sur. Adde behövde nog en kväll ifrån mig. Så han slipper mitt knäll :p .Hoppas humöret är på topp imorgon.

Hjärtat

Publicerad 2011-01-07 00:01:03 i Övrigt

Tack Hjärtat för allt du gör för mig <3 , Alla små saker som du gör tex häller i dricka åt mig, och fixar mat och brer mackor när jag inte orkar. Att du kramar om mig är underbart. Tack för din uppmärksamhet och all glädje och lycka du ger mig. Du är Underbar. Jag Älskar dig. Tack för varje dag och varje minut. Puss på kinden

Utomlands öl

skrammel i köket, Vad gör gamlingen?

Publicerad 2011-01-06 00:07:03 i Allmänt

Tittat på hockey Sverige mot USA, som slogs om tredje platsen, Nagelbitande nervöst, Fan att Vi förlora. Så jävla Puckat. Ledig imorgon, ska tvätta lite. Och kanske gym om jag inte är helt slut eller sjuk.
Återstående av kvällen blir och se på finalen på hockeyn. Heja Canada.
Nu hör jag gamlingen i köket skramlar, lär gå och titta vad de blir för gott :)
Hojdå

FärgStege 2Gånger

Publicerad 2011-01-04 23:39:51 i Allmänt

Jaha. Då har Emma vart och spelat massa kort med mig. jag vann 5gånger på Chicago och hon 6gånger, Jag fick färgstege 2gånger och fyrtal 2gånger, liksom hur ofta händer det?.
Nu är Lill skiten Adde hemma och delar med sig om sina fiske händelser. 6gäddor fick dom. och 5Bom.
Idag ska jag försöka lägga mig i tid, men ser dock att klockan redan blivit mycket :( .
Tror att jag börjar bli sjuk. Satans jävla skit helvetes jävlar..Det är bögarnas fel..

Emma var hemma

Publicerad 2011-01-04 02:46:09 i Mat

Nu har Emma varit på besök och spelat hur mkt kort som helst, även sätt på filmer och Hockey, Fan att Sverige förlora :( .
Eftersom Emma är sjuk så tänkte jag vara gullig och fixa soppa, men den såg verkligen ut som en dagen efter spya. Så då tänkte jag fixa strips men det dög inte, och inte heller köttfärsås o spagetti det tog för lång tid. och inget annat dög som fanns, så vi beställde pizza. men jag vet inte om hon tänkte på att det tar längre tid och få hem pizzan än att laga till nå mat :P .
Knäll knäll på dig idag alltså haha du é fö go du.
Tror inte det gick nå vidare och muntra upp dig från sjukheten, Men hallå jag är ingen Groda som grejar allt, haha

Besöket och besök

Publicerad 2011-01-03 16:50:59 i Allmänt

Nu har Camilla Och Boffen varit här på fika och lite tittis på giraffer :D .
Fick två stycken doft ljus i julklapp :) . tackis. Camilla och sina is på slutet av ord :P








Nu ska jag skämma bort Emma som är sjuk och bjuda henne på soppa. Åh så snäll jag är :D .
Fast soppan ser inge god ut :/ Få se om hon vill ha det. eller kanske något annat hellre.

Besök <3

Publicerad 2011-01-03 13:21:03 i Allmänt

Dagens schema är och plocka undan lite, och kanske rensa ur lite.. och se några filmer.
och få besök av en underbar vän Camilla och hennes pojkvän.
Lär nog starta städningen nu på direkten.

Kärringen i huset är och fiskar, än så länge har dom fått 6gäddor :D. Förstår inte hur morgonpigg han kan vara på morgonen när han ska fiska :P .

Träningen på gymmet igår gick bra, men snacka om att man inte har nå kondition längre, helt underbart när man tränat klart, man får sån livs glädje, lycka och stolthet.
Trivs verkligen på gymmet när det är så lite med folk.
Ska börja träna med hantlarna hemma under tiden då man inte går till gymmet.

Iväg och träna :D

Publicerad 2011-01-02 13:18:23 i Övrigt

Idag börjar jag och Andreas och träna på Gym, ska mäta upp hela kroppen och sedan se om det blir någon förändring sen :D . Jag gymar inte för och gå ner i vikt, utan för att gå upp i vikt och få kondition och muskler.
det är så underbart och komma hem efter man har tränat  och genom träning tappar man lusten av att dricka, och får intresse av att äta nyttigare, så Nu Jävlar ska det bli ändring som fan.
Sexpack till Sommaren ;P

2011

Publicerad 2011-01-01 19:44:00 i Allmänt

Haft en helt underbar nyårsafton <3 och en bra start på året.
Nu polis skolan på tv med favoriten och Volvo.
Äter rödlök som godis så fantastiskt gott.


Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela