Livet på helgen

Sara Andersson 1989

Jaja de var det!

Publicerad 2011-03-30 15:37:33 i Allmänt

Intervjun avklarad. Känns inge vidare, Var 9personer på intervjun och nästan alla har betydligt mer erfarenhet, och jag är inte så bra på att ge ett första intryck. Om man ska bli säljare borde man kunna sälja sig själv. Och de lyckades inte jag med denna gång. Känns omöjligt när de andra verkar så mycket bättre lämpade. Och igår hade dom haft 10st till personer som va på intervju, så min chans är minimal. Jaja Bara söka vidare :) Jag ger aldrig upp :)

hoppas

Publicerad 2011-03-29 23:07:04 i Allmänt

Börjar bli lite pirrigt för morgondagens jobb intervju. Hoppas Allt går bra, Vill verkligen jobba. På tal om helt annat här är ett skämt :) Varning till alla kvinnor! För att undvika svininfluensan måste du neka att ha sex med morsgrisar, soffgrisar, skitgrisar, gamla grisar och alla andra svin! Sprid detta vidare till så många kvinnor som möjligt så vi får slut på svineriet! Eller: vaccinera dig så kan du ligga med vilket svin du vill! ;))

Tjena hallå

Publicerad 2011-03-28 17:15:26 i Allmänt

Haft en trevlig helg med faluns bästa :) . Fredag vart en film och tv kväll. Lördagen : Tittade på Aik - Färjestad, Aik förlorade :( . Vart lite full den kvällen :) . Mot kvällen var det inflyttnings fest hos Camilla Och Boffen. Fick en riktigt kul kväll. Vet inte om jag vågar titta på videon sen haha. En full Sara som flummar sig. De kan ju inte vara annat är pinsamt. Och på tal om att ag var med på radion och önskade låt, och verkligen Skämde ut mig :P . Aja Familj och släkt fick sig ett skratt. Idag fick jag ett samtal om att jag skulle på jobb intervju på onsdag :). Bara och Hoppas.

natt utan skratt

Publicerad 2011-03-26 10:33:34 i Allmänt

Brygger kaffe som måste intas varje morgon, För att dagen ska fungera. Galet irriterad efter att jag knappt sov inatt, så här lät det - Nä nu går jag fan upp! Adde som har sovit hela natten sa, jaha okej?. Fast han vart väckt nästan alla gånger jag tände lampa. Kände verkligen hur någon stod vid dörr öppningen och tittade. Sen när jag väl somnade så hade jag massa mardrömmar, Någon jävel tog fel fiske väska, och jag hade massa goda mackor och kaffe, och pengar och mobilen i den, jag fick gå runt och leta i 4timmar och då hitta jag den. Men då var stolen borta, och jag kom inte på hur den såg ut?, Så jag fick hjälp av att andra såg den, fast de var inte den. Sen blixtrade det ner typ kometer eller något sådant överallt. Ingen kul natt :( . Går dagen var då kul, jag och min stora bäbis adde tittade på film (Dumma mig) den var fan as bra, och 101sätt att åka ur en game show, och massa tv spel. Adde Gjorde potatis i ugnen och fläskfile De vart riktigt gott, förutom att jag råkade hälla för mycket chili sås, Såsen var otroligt stark. Men den här dagen blir toppen :)

Laddad!

Publicerad 2011-03-23 16:49:34 i Allmänt

Laddad !!!! den värsta disken diskad, och tvätten invigt, middagen i magen. Och kaffet i handen. Börja fixa sig :)

Fucking Perfect!!!

Publicerad 2011-03-23 12:51:07 i Allmänt

Onsdag Onsdag :) . Innan det roliga kan börja, blir det och brygga lite kaffe, och diska, äta, fixa sig. Och lyssna på P!nk Fucking Perfect. Tror på en toppen kväll <3 . Längtar även till Torsdag då blir det mys med mat och film, och AIK!!! Fira 3år och 5månader. Så vill ni mig något under Aik matchen så hör av er innan eller efter :P .. Nä kanske på tiden att fixa i ordning allt.

Helt Galet..

Publicerad 2011-03-22 22:27:58 i Allmänt

Funderar på hur jag kunde (bo) själv förut?.. eller jag kanske inte direkt var själv, jag hade ju Maria som mer eller mindre bodde hos mig :). I dagens läge har jag panik över att sova själv. Jävla spöken! De blir och ligga vaken typ hela natten, och glo på något tråkigt program på tv. Och invänta att ögonen inte ska orka hålla sig öppna. Hur kan jag blivit så rädd för allt. De är ju galet !!!

.....hej...

Publicerad 2011-03-21 10:57:05 i Allmänt

Började morgondagen med att slå på datan och söka jobb, med en kopp kaffe i handen. Nu blir det städning. och hoppas att denna träningsverk ska gå över. Om ni vet något jobb så kan ni ju hojta till :)
Undra om Emma vill ha mer spö i Yatzy idag :) ?

Fisket

Publicerad 2011-03-20 21:58:13 i Allmänt

Vart en trevlig dag med uppstigning vid 5imorse, för att sedan åka iväg och fiska med Andreas, Tanja och Fredrik. Vi anglade och pimplade,  dock ingen fisk trots att vi var ute i massvis med timmar, 4flagg men ingen fisk på krogen, dom runt om kring fick heller inga. Men man kan ju inte klaga när det var så fint väder och trevligt sällskap :D .
Grillning och baguetter och marssmellos. Nu bränns ansiktet och svider om läpparna, Aj Aj.


Kvällen Yatzy Yatzy och åter Yatzy, Vann massvis med gånger över Emma :P och slog även mitt eget rekord fick 522poäng :). Och någon katt satt och tittade in genom fönstret på fönsterbrädan, hur kan man inte bli rädd då. Ja Ja jag vart rädd :P .

Sitter och äter taco buffe, världens godas...

Publicerad 2011-03-18 17:48:38 i Allmänt

dsc00230 (MMS)

Sitter och äter taco buffe, världens godaste köttfärs. och tar en öl. Medans någon kille sjunger och spelar gittar, låter riktigt bra. En låt jag jämt hatat sjöng han och då tyckte jag att den var bra. En låt med james blunt. Kvällen blir ass some!

Förmiddag fredag

Publicerad 2011-03-18 13:07:56 i Allmänt

Färgade addes hår lite blonda slingor, köpte två förpackningar till mitt hår men behövdes bara en, så nu fick adde lite kladd ihåret, de var då otroligt svårt och fixa med tanke på de korta håret och vi använde hätta, Så får se hur fan det blir :P . Nu är jag trött på julgranen så nu ska den ut. Blir taco buffe idag till middag Mumsit. Gick upp i tid för och börja söka lite jobb och för att sedan städa. vart bara ett jobb sökt trots att jag kollade runt i 2timmar, jaja bättre lycka nästa dag :) .

Sara vs Adde

Publicerad 2011-03-17 19:13:07 i Allmänt

Vilken seg dag, Ser på scott vs wilgrim eller vad den heter, Och när man väl börjat tittat på en film så kan jag inte sluta hur dålig den än är. Och den här filmen är inte bra, ett litet bra på stor skala :P .
värsta bil förare ser jag fram imot. Och om ni undrar hur syningen gick, så gick det dåligt, fast har ju gasen i botten hela tiden, så de kan väll inte bli mer än annat än snett :P .

80 + 1 eller mer

Publicerad 2011-03-16 17:46:02 i Allmänt

Städat dammsugit, diskat, torkat golven, tvättar, återstår en diskning eller två. plus lite plock här och där om jag orkar, Undra vad jag ska göra till middag?. och sedan sy. känns som att jag skippar resten av städningen och låter Andreas fixa det imorgon.  Lär köpa in lite tyger och sedan någon bok med ritningar på kläder. Oj hela detta inlägg låter som jag vore 80plus.

AIK <3

Publicerad 2011-03-15 22:16:46 i Allmänt

Aik Vann mot Hv71 så otroligt underbart :o) .  nu är lille bror inte så glad, för han hejjar på HV71. Ringde han och snacka lite hockey :) . han är då för rolig att prata med :D . Frågade om morsan var där och då sa han Ja de är hon, då vart jag tyst och trodde han skulle ge henne luren, men då sa han sedan hejdå och la på. haha. Jaha tänkte ja?.


Imorgon blir det en hemsk dag, men hoppas allt blir som de borde vara.. Längtar tills morgondagen är över.


Utan rubrik för tillfälligt

Publicerad 2011-03-15 19:21:30 i Allmänt

Jaha när jag äntligen kom på vad jag skulle hitta på och göra, så fick jag nyss reda på att de inte kommer gå, för nu blir bordet upptaget så då kan jag inte sy. Inte direkt en sara dag idag, eller så kanske det är så att det är det. hehe


Fick ett fint halsband helt oväntat av Emelie idag, Vart jätte glad, tack Emelie du är omtänksam. Finns här för dig om du vill prata eller vad som helst :) .

Galet sugen på Kaffe!! Ska ta mig en kopp!

Hittade en kul T-shirt idag som det stod - Min t-shirt har fler läsare än din blogg,
haha den va fan kul..

Adde Vart Glad

Publicerad 2011-03-15 14:42:23 i Allmänt

Lekte lite med utseendet idag, för och se vad jag passar i, adde såg helt galet tokig ut när han såg mig, Vem är du sa han?. Skynda dig innan tanten kommer hem :P

Lite Foton

inväntar

Publicerad 2011-03-09 23:39:57 i Allmänt

Inväntar en av mina bästa vänner :) . <3

ÄH?

Publicerad 2011-03-08 20:01:30 i Allmänt

Godis time ;D Med Underbara Andreas. Har varit på knepigt humör dessa dagar. och nu står allt stilla i huvudet?. är en zombie på högvarv. äh vet ej vad jag skriver, jaja. Hejhå har ej ont i min tå.

Lördags Mys :P

Publicerad 2011-03-06 20:31:52 i Allmänt

Fest Fest Fest lördag, Allt blir kul med trevligt folk :) . Kortsammanfattning, JOhnny somna, Adde märktes knappt att han vart full, Jag? behöver jag ens skriva? :P . Emma lika söt som alltid med de roliga minerna till mig, som typ säger men hallå? Vafann! Är du knäpp!  Neva nykter Aikare, Sandra vart hon full?.  Vart en vända på krogen o träffa på massa folk <3 .När vi kom hem från krogen, så hade Johnny somnat på toan, och visste inte att han var på toan :P . Kul kväll.

Sjukt Fiiiin! Avis

Publicerad 2011-03-04 21:50:07 i Allmänt

O.c Beroende, Följde serien förut, men minns inte att den var så här bra :D .
Med i serien finns värdens finaste Brud Olivia Wilde, Sjukt fin, Så vill jag se ut, sjukt avundsjuk.

Taco, Yatzy, Städa

Publicerad 2011-03-01 16:53:05 i Allmänt

Städat helt galet mycket idag, dammat av hela bar skåpet osv, nu ser sov rummet okej ut, bara resten kvar :( .
Käkat Tacos och spelat Yatzy med Emma Och Adde, Fast adde spelade inte. Tror Emma har nå konstigt knep när hon kastar, för hon vinner nästan alltid.

Hur skulle jag klara mig utan min underbara musik. allt går bättre med musik.

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela