Livet på helgen

Sara Andersson 1989

underbart

Publicerad 2011-09-29 23:15:38 i Allmänt

Oj idag var en underbar dag :) . Och min mage mår äntligen bra :) Wiii Kan äta igen :) imorgon blir det och äta som en tok efter jobbet :) . ska försöka få i ordning här hemma i helgen och hoppas att det blir trivsamt. <3 Undra vad man ska äta imorgon då? kanske pasta carbonada och bacon? eller tre rätters kanske ? :)

doktorn

Publicerad 2011-09-28 11:46:10 i Allmänt

så förbannat ont imagen än, nu har jag ringt doktorn så de ringer upp senare, får hoppas på tid idag och att dom för engångs skull kan ta reda på vad det är för fel.
Blää va ont :(

bara vara

Publicerad 2011-09-27 19:50:51 i Allmänt

Jag vill bara bara vara slippa tänka och förklara, bra låt och text. har fan inget mer och skriva nu...

så ligger det till

Publicerad 2011-09-15 01:11:36 i Allmänt

Fan va svårt allt ska vara, när kommer min vändning?, när ska de börja flyta på som man vill? När kommer jag tänka klart? Det verkar gå mot fel riktning, än vad jag tänkt mig.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, hur ska jag kunna acceptera? Hur ska jag kunna förklara, när jag själv inte vet?. Så mycket frågor som jag inte kan svara mig själv ännu, det står stilla i mina tankar.
Jag vet inte när jag har hunnit tänkt klart, för min hjärna står helt stilla.
Jag vet att jag inte kommer möta någon som dig, men jag är rädd för att jag lär släppa dig, för bådas bästa, jag vill inte att du ska vänta på mig. för jag vet hur mycket det krossar ditt hjärta. och du förtjänar all lycka. du är även min bästa vän. men jag vet inte hur jag ska kunna släppa dig, när jag tänker på våra minnen så faller jag i tår, för jag vet inte om jag kan bli densamma igen. vi har så fina minnen ihop, och jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle bli så här, kan inte tänka mig en enda dag utan dig, men jag står inte ut med tanken och känslan av att såra dig. jag är verkligen helt totalt knäckt, men de ända jag tänker på är och inte såra dig.
Jag sitter helt tyst, för jag kan inte tänka klart. jag vet inte vad som händer mig.... jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.

wiiie :)

Publicerad 2011-09-12 23:25:01 i Allmänt

Hade en riktigt kul helg, på fredagen var jag på etage där de var gay kväll, plus de som inte är det. såg två killar som inte släppte varandras munnar på hela kvällen, helt galet ;P man måste vart där för att förstå :P . på lördagen vart det borlänge häng, och en lång promenad  jävla salut :P . sen flumma runt på flamman. 
Och jag vet att folk undrar vad som händer... men de är min sak.

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela