Livet på helgen

Sara Andersson 1989

bloggar

Publicerad 2012-03-27 02:34:39 i Allmänt

Borde man lägga ner mer tid på bloggen eller? :P . hoppas på 100st läsare imorgon bara, då är jag nöjd trots att jag inte skriver nå vettigt längre. och aldrig lägger ner tid. Undra hur många tittare det skulle bli med mina trolleri videosar laddes upp här? :P . hihi. . har man sjukhumor så har man :P ., nu blir det sova med bästaste som somnat för länge sen godnatt alla :) .

tattoo

Publicerad 2012-03-26 21:28:28 i Bilder

Sitter och funderar över tatueringar jag ska skaffa sedan, inte de bilder som jag lägger upp men men typ.




På ena sidan av kroppen en bild av henne. Och på andra sidan en bild av han här nedanför



sen en tatuering som ska va ett Kastspö som själva linan ska bilda en text, och sen efter texten sitter kroken, där det sedan ska va en fisk som sitter. Och de ska gå över benen så fisken tar kroken på andra benet. 
Och funderar om Paul frank ska hålla i spöet



Sen Lite texter lite överallt på kroppen.

Och en sköldpadda


sen även ett kassett band som bildar en text


Och en liten tatuering på Svensk stark öl.

Och en veteran bil Anglia eller amazon eller vauxhall eller nått sånt. ;)

Detta är inte de bilder jag ska ha, men men de är med det jag vill ha men inte det bilderna. Bara en tanke på typ hur jag ska bli. Och de ska visa vem jag är :) .

Har haft dagen full av saker att göra. För...

Publicerad 2012-03-26 19:31:51 i Allmänt

Har haft dagen full av saker att göra. Först promenerat runt och gjort ärenden. Och träffat på folk övarallt man var :-). Sen städat. Diskat, tvättat 2maskiner, damsugit, bytt gardiner, slängt sopor, bytt säng kläder. Gjort rent badrummet. Så nu ser det lite bättre ut. Nu väntar jag på att min dotter kommer :-P. Får hoppas hon blir glad över städningen :-D. Middags förslag? .

Inväntar att solen ska komma igen så man k...

Publicerad 2012-03-25 14:58:26 i Allmänt

dsc00305 (MMS)

Inväntar att solen ska komma igen så man kan ligga och sola i soffan ;-). Och Väntar på maten potatis och grädd sås och fiskpinnar. Och Hoppas även på att jag får praktikplatsen. Och vill fiska! Jävla bra skrivet av mig haha. Vill börja spela fotboll eller innebandy nån som vet nå korp lag?.

Atomer

Publicerad 2012-03-20 16:21:12 i Allmänt

Jag är så otroligt glad att jag träffade dig, På så kort tid och ändå står du mig så nära,  Du är en vän för livet <3
Du är en  person jag kan vända mig till och visa både lycka och sorg, Du ser mitt rätta jag.  Ville bara skriva det :).  Och hinner ej formulera mig bra för nu lär jag dra.
Ditt hem är mitt hem :) .

hemma fix

Publicerad 2012-03-16 18:10:11 i Allmänt

Vart börjar man när ens lägenhet är i kaos, grejer och möbleröver allt. soffa, 2sängar, matbord, tre hyllor en byrå. Ja det är det som är i köket bara . plus dator och vardagsrumsbord och övriga saker. och imorgon kommer sminkbord och lite andra möbler :P så någon som har nå förslag på hur fan man ska få plats och komma fram överallt :P . Det kommer ta flera dagar med detta, tar mig en nykter kväll för nu vill jag kunna få det fint i hemmet. Disken och tvätten är då klar iallafall :) . Lär ta och fortsätta nu, för fy fan va tid detta kommer ta ;(

jahaja

Publicerad 2012-03-05 15:10:22 i Övrigt

På tiden och ta tag i saker nu. detta år har ej börjat som jag tänkt mig, men bara jag kan fixa detta. hatar dåliga besked jaja bara kämpa på och hoppas på turen med sig. skaffa sig en fritids syssla kanske?.
höller på och städar upp lägenheten just nu. kanske piggar upp en när det blir fint. vill flytta långt bort.
Hör inte vet inte ser inte!!

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela