Livet på helgen

Sara Andersson 1989

ingen stor rubrik

Publicerad 2012-01-16 15:25:02 i fest

Hade en tok rolig vecka och helg :) , Med mycket tok heter, skratt och självklart med trevlig folk. vilket jag inte tänker nämna allt som hänt hihi :P . hade även middag/date med en viss person ;) .  Och Pilkastning och wii med släkt och vänner då vi firade mormor som fyller år idag. Grattis Mormor <3.

Idag består planerna på att söka jobb, städa, och kanske att det blir middag med några vänner och film. Älggryta Mummmss.  Även se över hur mycket av varje matsort som går åt per månad också vidare. Så jag kan få ner kostnaderna lite :P . Men herregud va intressant för er att läsa haha! Har inte så mycket och skriva om som jag vill nämna här hehe. Så Ha det Gött

toppen kul :D

Publicerad 2012-01-10 12:40:23 i Allmänt

Haft en toppen dag igår :) , Först började jag städa lite, sedan fick jag sällskap av karin på ica Maxi Det Tackas :) . Sedan fortsätta städningen, och sedan möta en vän på kupolen, där vi sedan gick till mig och byte om för att åka Pulka med Joanna, Felicia, not och så vi två. sen gick och spelade kort/ yatzy och drack kaffe hos en. sen vart det långpromenad först pulka genom stan, för att hämta nycklarna hos mig för att sedan gå typ en mil och sen tillbaka till mig. Så idag tänker jag inte gå en meter till.
Och något jag inte Förstår är hur man orkade springa upp för en pulka backe så många gånger, vart ju slut efter man bara gått upp en gång haha.

2012 vilken start på året..

Publicerad 2012-01-09 13:15:48 i Övrigt

Detta år känns som det börjat otroligt bra, eller inte.

Jag fick jobb i Norge, men på grund av att jag ej har råd med flytt och så, så vart jag tvungen och tacka nej :( . Det som skulle bli så skönt att ha jobb och kunna starta om. behöver verkligen komma bort.

Och har kommit till förnuft att jag inte ska hoppas något mera, och inte gå tillbaka, nu ska jag bara se framåt och lämna de som var  bakom mig. vaknade imorse av en konstig känsla, men när jag tänker efter så är det ett otroligt framsteg som jag tagit, vist det kommer ta ett tag att glömma, men en bit på vägen till något som är bättre :) .
de finns stunder jag kommer sakna, men inte den där känslan när allt bara var lögn. Förstår inte hur man ens kan säga något sånt utan att mena det?.

Nyårs löfte

Publicerad 2012-01-02 23:17:17 i fest

Hittade på mina nyårs löften som jag hade förra året


Nyårs Löften för 2011


  • Gå upp i vikt (minst 5kg)
  • Börja träna (gym,promenad)
  • Börja lira innebandy eller fotboll.
  • Dricka mindre alkohol
  • Skaffa fast jobb
  • Börja äta bättre mat
  • Städa oftare
  • Spara pengar
  • Resa
  • Lära mig dansa
  • Socialare

 

Jaha då kan jag härmed säga att jag inte klarade ett ända av löftena förra året :P haha
Hoppas på bättre i år.


Nyårslöften 2012

  • Gå upp i vikt
  • Skaffa jobb
  • Resa
  • Spara pengar
  • Träna
  • Dricka mindre
  • hålla i ordning
  • Lära mig sy
  • framtids planera
Hoppas på att jag klarar något löfte detta år!! Kanske borde skriva något löfte som jag vet att jag klarar :P

middag

Publicerad 2012-01-02 22:49:38 i Mat

Hm undra om man ska ta och bjuda på lasagne imorgon.  funderar även på och baka något gott till efterrätt, nån som har förslag på efterrätt?.
Måste inhandla doft ljus, de tar ju slut så himla fort. och ett glas vin skulle sitta fint till maten.

Jag tycker att det är på tok för lite folk som går på dejt (middag) ute nu för tiden. man hör aldrig talas om att någon bjudit ut någon, alltså innan man känner personen. Eller har jag fel?.
Man hör bara typ filmkväll och sånt, men aldrig att någon bjuder ut på middag. jag kanske är lite gammalmodig av mig ;) .

Papperskorg!

Publicerad 2012-01-02 19:17:55 i Övrigt

Kärlek är inte bara en dans på rosor
utan oxå en lek utan trosor

Lev livet och sök många pök
men var rädd om ditt liv - akta dig för hiv!





Jag hatar den här känslan, varför kan jag bara inte sluta tänka?!,  jag vaknar på morgonen med att tänka fan det var bara en dröm. . jag tycker inte det är värt och säga precis hur jag känner.  jag försöker göra allt för att inte visa det. och allt för att gå vidare. Och sluta hoppas på vad du sagt. den 8de till exempel!. orkar inte med nå falska förhoppningar.
för jag verkligen tycker om dig..

Jul Och Nyår

Publicerad 2012-01-02 18:48:57 i fest

Då var julen över plus nyårsafton firad.

Julen firades med familj och släkt med underbart god mat, och mycket skratt och tomten så klart. efter firandet med släkt och familj drog jag mig till Borlänge där de var en liten hemma fest hos någon, dock inte så rolig :P .

Nyårsafton började med middag med familjen, (Den godaste potatis gratängen jag någonsin ätit och fläsk file),
Sedan spelade vi lite wii, och efter att jag ägt alla på det,, haha nej då :P . Men då drog vi oss till Joanna där vi käkade ost och kex och såg på grevinnan och betjänten :D . sen fort iväg till nästa fest. på 12slaget stod vi på balkongen och tittade på alla fyrverkerier.
Det tråkiga med nyår är att alla är på olika fester överallt, hoppas på att nästa år att alla samlas på samma ställe :) .
Och jag tycker att nästa år ska man förbjuda de där jävla blås grejen :P -Tuuuuut!!! hur många gånger hörde man inte den hahah, Och syster som skrämmer än på morgonen med den där tuuut grejen, du ska allt få igen MoHaHahaa :D

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela