Livet på helgen

Sara Andersson 1989

Sara Nyheterna

Publicerad 2011-02-28 19:50:49 i Allmänt

Längtar efter att spela Yatzy med Emma. Ska spöa skiten ur henne, Tog mig en titt i hennes blogg nyss och märkte att jag inte läst på 2veckor, Och då har man missat mycket för hon skriver verkligen många inlägg. Och det står alltid nå kul, skrattade när jag läste att hon trodde att vi skulle vara fööör mätta, för att spela Yatzy, efter att  vi ätit 3rätters middag :P . Klart jag orkar spela ;D . Kommer begravas med 6st tärningar i graven. hihi

Jag har inte lagt nå tid i skrivandet i min blogg, blir mindre och mindre. Glömmer typ bort att jag har denna blogg.


Här kommer Sara nyheterna!
Just nu sitter Sara och äter Godis och ser på tv.
Nanana NAnAa
Sporten
Finns ingen nyhet i Sporten så vi går över till Vädret!
Det är 3,6minus ute, inga täcken på sommar än så länge.
Då tackar jag för mig, hej så länge och kom ihåg mössan!


Någon som vill anställa mig på Nyheterna? :P

Helgen......

Publicerad 2011-02-28 19:33:29 i Allmänt

Helgen Lite kortfattat!

Fredag = Trav, vann 2gånger små summor men satsa 5-10kr.
Lördag = vart en tripp med Syster, pappa och Adde till Ikea, käkade mina köttbullar och potatis och strips <3 Finns inget godare än Ikeas (Gävles) Mat. Köpte kudde, doft ljus, servetter, matta och lampor, om ni ej vet så varje gång jag åker till Ikea så måste jag köpa en lampa :P. Denna gång vart det 4små lampor.
Efter Ikea hjälpte vi till och flytta.
Söndag = Städat.

zZzzZzz

Publicerad 2011-02-18 19:02:14 i Allmänt

Så här har min dag sett ut Sov, sov, sov. kollat på 1film, sov, sov. Sovit bort hela dagen, rättare sagt.
Vaknade med huvudvärk i morse och sen när jag skulle lägga mig ner, dunkade jag i huvudet i väggen :( jävlar var det lät och gjorde ont ;( . De värker än trots att det var några timmar sedan.
Jag är trött. Hur kan det redan vara fredag?.

Äntligen

Publicerad 2011-02-17 23:04:50 i Allmänt

Äntligen snart helt frisk, de är kroppen som ej är helt återställd. De bästa sätet för och se om man orkar jobba är och börja städa hemma, om man blir helt slut direkt, så vet man att man borde vila en till dag.

Gubben har åkt iväg för att åka båt och när han väl kom fram till terminalen så spydde han, sedan har han spytt och skitit hela båt färden, Stackarn :( . Trevlig resa :P . så nu blir det han som blir säng liggande.

Vet någon om jag kan bli smittad, eftersom jag nyss hade det, kan jag då få det igen?

Yr

Publicerad 2011-02-16 14:13:01 i Allmänt

Jag är yr i skallen, Betyder det att hela jorden snurrar runt just mig idag :P

Helgen, Och Sjuk!

Publicerad 2011-02-15 14:27:54 i Allmänt

Helgen var Brummande, Vi gav oss iväg till rallyt tidigt på morgonen, klockan ringde 5på morgonen på lördagen, När vi kom fram till Fredriksberg var det kaos, de gick ej ta sig fram, bilar stod åt alla håll och för långt ut på vägen, så det blev att bilarna gled ner i dikena. Och Vi fick hjälpa en bil upp, En Kia jeep, och de var omöjligt med tanke på att de fanns ingen möjlighet att dra upp bilen åt något håll för där stod det bilar parkerade. Och vi var inte så många för att lyfta den tunga bilen. den hade kört ner sig rejält. Sedan efter typ en timme, så körde en Volvo ner i diket ca 50meter bort, och kort därefter en stor fyrhjuling med bandare. då hade klockan blivit så mycket så första etappen hade gått. Då gick jag fram till nå äldre finska män som sa, svenskar och skratta åt volvon, Då sa jag Finskar och skratta och peka på Jeepen, Då Hjälpte dom till och flera kom och putta upp den. Sedan var frågan hur fan ska vi kunna vända bilen här? , Då hjälpte flera stycken och puttade och puttade så den vändes. Så åkte vi till en annan publik plats, och då var det inte så många bilar kvar och åka :P . Men Vi fick kul ändå.
Efter rallyt gav vi oss till Mormor och Lenart, för Lenart fyllde år :) .

Söndagen började bra, sedan kring 22,00 fick jag vansinnigt ont i magen och började må illa, sedan från 23,00 till ca 8,30 på morgonen spydde jag konstant hela tiden, har aldrig varit med om att spy och må så dåligt. På scary video eller någon sån film så har man sätt att dom spyr rätt ut som en vatten slang, Så vart det för mig, Helt galet. tror jag sammanlagt  tömde ur mig 10liter. Jag som hade gått upp, nu vågar jag inte ens ställa mig på vågen :(.
Vilken underbar alla hjärtans dag de vart för mig, Andreas som hade köpt ingredienser till tårta som han skulle baka, Nu står han och bakar, hoppas jag får i mig lite i alla fall. har Förbannat ont i ryggen och benen och magen. och svettas och fryser som en tog. Hatar och vara sjuk..

Helgen är här

Publicerad 2011-02-11 13:57:14 i Allmänt

Idag lär jag gå och handla inför helgen, känns inte alls kul och gå i snö vädret. lär det göras så lär det göras.
Lika bra och få det gjort nu, så jag hinner med och vila. Och jag funderar på vad jag ska ha på mig, för att inte frysa i helgen. Skulle behövt ett par rejäla vinterskor nu och en björnfitta (mössa). Och vantar med Värme. Då skulle jag förmodligen hålla mig varm?. Händerna och fötterna fryser nästan direkt jag kommer ut.
Om någon möter mig sen, så har jag inte gått upp 20kg utan har hela garderoben på mig :P . Ha en underbar helg <3

Yatzy-Emma

Publicerad 2011-02-10 13:35:31 i Allmänt

Inte varje dag man hinner spela Yatzy innan jobbet, Vart och börja senare idag. Så Yatzy-Emma och jag spelade, och drack kaffe, Om någon kan göra kaffe så är det Emma. Det har Blivit så vi träffas ofta, så det känns som en evighet innan vi ses igen :P .

Dom 3 bästa låtarna just nu som går om och om igen

Eddie Vedder - Society
Elin Sigvardsson - When it Comes to you
Bullets of octane- Pirates

snowboard

Publicerad 2011-02-10 10:17:38 i Allmänt

Har fått hem min snowboard, och av brist på plats så står den i sovrummet, och blir man inte sugen på att åka när man ser den hela tiden. Joo är galet sugen på och åka, fast sist jag åkte hade jag tappat bort allt om hur man åkte, nybörjare igen. Det är nog på tiden att lära sig. Men har ju blivit så rädd för allt de här åren, så jag tror det får bli en barn backe, Hur i helvete ska jag våga åka lift? . Sist jag åkte lift så vägde jag så lite att jag lyfte hela mig en meter upp i luften och snurrade runt i luften. Han lift skötaren hade spänt åt liften för mycket, så Jävlar va läskigt det var. Trots att jag och adde åkte på samma lift nästa vända, så lyfte det sig på min sida.
Och Backen var den värsta jag åkt i.

Min syster
Skulle följa en vända när vi var lite mindre och Hon Kunde Absolut inte åka Slalom, Tänker att någon står högst upp i en backe och åker rätt ner för backen och vidare ut mot bilparkeringen, JA De är Min syster på slalom som inte vet hur man bromsar eller svänger. Och nästa vända så fråga hon hur hon skulle bromsa, då sa jag pressa in fram ändarna nästan i mot varandra eller så svänger du tvärt. Denna gång lyckades hon få framändarna över varandra, så det slutade med att , jag fick hämta sjukvårdarna åt henne, som kom på skoter och skjutsa ner henne. Har för mig hon stuka benet.

Promenad?

Publicerad 2011-02-09 17:00:44 i Allmänt

Idag ska jag vara duktigt och ta en promenad, Röra på benen så dom inte somnar. På med walking skorna och gå en vända. Är faktiskt inte så peppad för det, men Man lär ju tvinga sig själv. En del av än vill ut och röra på sig och en annan skjuter upp dagarna. Och de blir för det mesta att skjuta upp som vinner :( .

Fart ränder efter helgen

Publicerad 2011-02-07 14:23:16 i Allmänt

OjOj  nu var det 3dagar sedan jag skrev, Haft fullt upp hela helgen, med Flytt och skruvat bil, fiskat, och druckit öl hos Tanja och Yatzy hos Emma.

Idag har det varit full fart på mig först jobbat sedan tok städat. Förstår inte hur det kan bli så stökigt hela jävla tiden.
Nu blir det och äta och lugna ner sig, funderar på och ta en promenad senare, om det inte är för kallt.
Imorgon blir det och jobba och sedan få kaffebesök av en släkting.

Konstigt att det inte är nå fart ränder efter mig. Fullt ös hela tiden.

Har bakat bullar idag. Lite stora bullar v...

Publicerad 2011-02-03 22:39:52 i Allmänt

dsc00218 (MMS)

Har bakat bullar idag. Lite stora bullar vart det. Men de ser goda ut. Ska snart smaka. Igår bakade jag neger bollar. Och innan det så bakade jag sockerkaka. Undra vad jag ska baka sen? Någon som vet nå gott?. Och när jag väl började baka idag så märkte jag att jag inte hade ägg och pensla på bullarna. Tur att killen kom hem med ägg. Vart extra lång jäsning. Nu är andra plåten klar.

vardagen

Publicerad 2011-02-02 12:40:28 i Allmänt

Har varit lite slö och skriva på sista tiden, har inte hänt så himla mycket. jobbat och vart med Adde och Emma och pappa, syster osv varit på besök. Hugo som sulade ner mitt kök, städning innan dom kom och efter dom åkt :P . Moster Älskar dig Hugo <3 
Idag blir det äta, gym kanske? fast har inte så mycket ork.
När ska jag ha tid och vila?.

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela