Livet på helgen

Sara Andersson 1989

yatzy själv, john lindbergs trio på datan

Publicerad 2011-04-29 17:14:53 i Allmänt

JajA! spelat yatzy med mig själv några gånger, För Emma är ej Hemma.
Och sedan Lyssnar jag på john lindbergs trio och Rocket Overdrive på datan, för jag har inte råd och se dom på stan idag, jag som längtat i månader :( .  bara bita ihop . Tänk va pengar spelar stor roll.
blir lugn kväll med vackra pojken :)

Sista April 2011

Publicerad 2011-04-29 14:53:25 i fest

Ingen aning vad som händer imorgon. Sista april, de vanliga har ju vart sala, eller tipspromenad osv, men vad ska man göra denna gång? Några förslag?

Idag så har jag fixat naglarna, ögonbrynen, sminkning och fått en Bh av gubben min :) . Väntar på att vi ska göra mat, börjar bli grinig för att jag är så hungrig.
Visade Adde trä skorna och han tyckte om dom. dom var otroligt sköna, men dom jag la upp på bild igår, är mycket snyggare. har även städat och fixat hemmet. Tänk va mycket man hinner när man går upp i tid, men de är ju så att man nästan vill sova middag istället då. och en kall öl skulle sitta fint till maten.

Träskor <3

Publicerad 2011-04-28 18:17:34 i Allmänt

Jag och syster gick och kollade i affärer idag och då hitta vi helt grymt snygga trä skor med klack, Som jag bara måste ha!!. ,  Plus en otroligt skön Bh. Så Nu lär pengar rulla in. Ej dom på bilden. 


Höller på och bakar schack rutor, men de ska tydligen stå i timmar, men de orkar inte jag vänta på heller, dom kommer nog inte bli fina, men goda :)

:D

Publicerad 2011-04-24 19:56:47 i Allmänt

Ja som typ alla helger det är Kul :D .
Vart ett snabbt besök på krogen, och massor med Wii spel och Öl pingpong
Fellen däckade i sängen så han fick sig en påskkärrings sminkning ;P .   Han tog det med glädje när han vaknade till :D . Har fiskat idag men ingen fisk. ska ta och klippa adde nu som tycker att det börjar bli för varmt med allt hår.

SMS-inlägg

Publicerad 2011-04-19 12:01:20 i Allmänt

dsc00150 (MMS)

Vaknade av en mardröm som vanligt, Denna gång var det typ nå vild svin som försökte bita mig i benet och svinet lyckades bita mig :( Jag vaknade av att jag sprattla runt med benen som en jävla galning. Och märkte att Volvo låg vid mina fötter, stackars katt :( . Tidigare på kvällen drömde jag om (som jag nu kallar han `''frisören'' ). Att jag och några till tog hans volvo som stod parkerat vid en mat affär och jag körde så den vart slaktad! Bara för att han stulit vår volvo. Och sedan träffades han och jag och adde och Dj i någon bostad, och frisören försökte göra allt för och få isär oss. Men det lyckades han inte med. De sjuka är att de är så de typ vart i verkligheten, fast jag skulle aldrig sno din bil. Hatar och ha mardrömmar Man vaknar på så surt humör

Adde när han var innebandy målvakt ;-) . K...

Publicerad 2011-04-18 23:53:36 i Allmänt

dsc00231 (MMS)

Adde när han var innebandy målvakt ;-) . Kul och se gubben i mål han hade rädsla för De skott 8-10åringarna sköt. Gubben jag tror inte du ska bli målvakt :-P. Men de var ett nöje och se.

Sol = <3

Publicerad 2011-04-18 23:09:50 i Allmänt

Hoppas på stekhet värme imorgon så jag kan jobba vidare på brännan ;) . Andreas ta och få lite bränna på dig, de är så hett <3

Helgens häändelser

Publicerad 2011-04-17 21:55:34 i Allmänt

Riktigt lyckad helg, Först lokal fest och fira Sandra, Hawaii tema var det. Johnny som adde fick bära hem, och Johan som badade badkar och sjöng med dusch slangen, och la sig sedan på soffan helt naken, och när han vakna sa han fan jag är ju naken. haha. Adde fick hålla koll på johan så han inte drunkna. och jag klämde mitt finger i dörren två gånger, jag visste att jag hade fingret där, men ändå stängde jag dörren, och jag tog i, och när den inte gick igen så tog jag i igen, och inte fan flytta jag mitt finger, sen sa jag AAAAjjjje! och tittade på fingret. hahah har skapligt ont än.

Dagen efter vart det och fira Hanna och dricka Hannas hanna-båla drink som hon kallar den. den va inte så god :P .
Och Vestin var där, har inte sätt den gossen på evigheter. Så de var kul. Jag vaknade Full och kände mig full ända till kvällen, även fast jag då inte druckit något sen dagen innan.


Idag har jag stekt hela dagen, sen vart till faster på fika, och när vi åkte till faster hade det vart en Mc olycka precis, så vi fick se någon person som dom la upp på en bår, Skit läskigt.  Och innan var vi iväg och tittade på en mc. Typ ett tecken att han inte skulle köpa en.

Hawaiiiiiiiii

Publicerad 2011-04-14 22:51:41 i Allmänt

Har Försökt och letat efter några Hawaii kläder, Men vart inge smartare av att titta in i garderoben som är enormt stökig, allt huller om buller. Jag tycker inte om Hawaii stilen, de får bli och slänga på sig något i farten och få det att funka :P .

Ligger nu i sängen och glor  på American histori X    :) .



I dag var det en skrämmande dag
, En Polis som kom fram till än när man satt och sola, Och inte såg jag han fören han stod typ bredvid, Och jag som har en sån skräck för poliser. Tur var väll det att jag inte börja grina, för det skulle se lite konstigt ut :P . Polisen frågade om vi sett en flicka som var försvunnen, men hon vart efter några minuter senare hittad.
sen när vi spelade Yatzy så flyttade en tärning på sig, Så vart man åter lite rädd.

Kiruna .. Bläää

Publicerad 2011-04-14 22:36:38 i Allmänt

Kollat på semester duellen, Och tycker riktigt synd om Vanita Bergman, som fick vara på semester utan toa. De är Helt sjukt hur hon överlevde. Jag skulle få panik, jag skulle dragit så fort som möjligt. Skulle bara stanna där för att vara med i tv :P . att vara i massvis med snö och utan toa eller vatten, och utan el och ingen kontakt med övriga världen, inge folk, inga matbutiker nääää fy fan va hemskt.

Och vad är det de heter joddla eller något liknande, De är ju bara ett tecken på att de har så enormt tråkigt och vet inte vart dom ska ta ut sin ilska eller känsla, så dom skriker ut det i en '' finare melodi''. och de ekar tillbaka så dom kan inbilla sig själva att dom  inte är ensamma..
Om man skjuter en varg får man längre straff än att skjuta en ensamvarg. de är konstigt.

Rubrik

Publicerad 2011-04-13 20:56:22 i Allmänt

Har blivit många koppar kaffe idag, och helt plötsligt vart jag as trött. de vände på någon minut. Men somnar jag nu, så vaknar jag mitt i natten :( . Vilka problem jag har :P .
Ska ta mig lite käk. och glo på tv.
Undra vad jag ska göra imorgon då?. Vet att klockan 20,00 sitter jag bänkad framför tv´n och ser på Vanita Bergman,  (Semester duellen).

Tack din Fitta ;D

Publicerad 2011-04-11 21:17:52 i Övrigt

Jag har haft slut på pengar på mobilen i några dagar nu, och comviq kompisen hade gått ut. Så jag har inte kunnat svara.

Helt plötsligt idag när jag jobbade, så fick jag ett sms om att min mobil är påfylld. Jag ringde då upp adde för att fråga om han fyllt på min mobil, När adde svara i telefon så sa han Har du fyllt på din mobil?
Jag sa nehe jag trodde de va du som hade gjort det åt mig :P . Vi försökte komma på vem fan de kunde vara som gjort det.

och Emma skrev tidigare så nu kunde jag svara på hennes sms . och jag skrev någon fyllde på min mobil helt plötsligt :/ . Och då skrev hon att det var hon :) . att det var livs farligt när jag inte var kontaktbar. 
Jag är fortfarande as glad,  Hur sött var inte det :) .  TackTack Emma <3

OjOj adde Målvakt? :P

Publicerad 2011-04-11 21:08:16 i Allmänt

Oj oj oj vad ska jag börja skriva om mycket händelser i helgen. Vart på två olika kalas, Sylvias födelsedag och Min lillebrors kalas.
Lille bror hade innebandy kalas och jag var domare och Adde målvakt :P . Dock kommer jag inte ihåg alla regler på innebandy, Och visste inte vilka som spela i vilka lag, Som tur var sa en av ungarna Jag kan hålla räkningen på målen :P    Hahha bra när jag är domare och dom säger åt mig :P . Aja nu vet jag att jag inte ska satsa på domar karriär.
Sedan massa gott fika och tårta. Mamma kan allt baka <3 .  Biljard spel hela kvällen och natten, Sedan Kalas för släkten dagen efter. Sen hem och vila ut sig inför den komna veckan.

vilken jävla dag..

Publicerad 2011-04-06 21:51:19 i Allmänt

Nä nu ger jag upp för dagen, Orka denna dag. Hoppas på bättre dag imorgon.

..Punkt.. Punkt...

Publicerad 2011-04-06 19:04:40 i Allmänt

Nu lär jag försöka  och komma på vad jag ska ha på mig på hawaii tema festen. hmm, kokos nötter som bh, och sånt där halsband och blad kjol? . De vill inte jag ha på mig :P . Hm vad har man annars? .

jaha?

Publicerad 2011-04-06 18:53:28 i Allmänt

Okej humöret upp och ner. 
Solat i sängen med öppet fönster eftersom vi ej har balkong, tydligen ingen yatzy spel idag.
När solen gick i moln, vart det och putsa fönstret, iallafall ett fönster. Nu funderar jag på en promenad. eller ska jag gå och gymma?

Haaalllå hallå hallåååå.

Publicerad 2011-04-06 13:22:25 i Allmänt

Hej hopp gummi anka.
Jobbat lite idag :) . Och snart blir det käk, och få se om det blir yatzy med Emma sen :)
Sugen på och baka något men vet inte vad?. Någon som har nå bra förslag? .

Snart fyller min bror år :) 


Jag är grymt sugen på och tatuera mig, nästan hela kroppen ska bli täckt ;D . Jag vill ha massa pengar!!

Varje vecka är det helg

Publicerad 2011-04-04 14:55:46 i Allmänt

En trevlig helg.
Fredagen Bowling och biljard med familj, Kan säga att min lillebror har värdens nybörjare tur på biljard, han vann över mig och micael, och de var första gången han spela, vilka skott han fick till helt chockad.

Lördagen: David kom på frukost, förstår inte hur han kan komma på så roliga kommentarer :), sen kom det lite folk mot kvällen, sedan utgång.

På vägen hem från stan såg jag och adde en tjej som grät, jag frågade vad som hänt och vart hon skulle, och om hon skulle gå med oss, då sa hon nej de är bra, då tog jag tag i armen nu går vi sa jag, och hon gick med och vart väldans glad över det :) sen när vi kommit till olles fiske sa hon men vart bor ni då, vi pekade åt det håll vi kom ifrån, hon sa men herregud nu har ni ju fått gått mycket längre :P .

Finbesök

Publicerad 2011-04-01 13:57:32 i Allmänt

Imorgon får vi besök på frukost, Så städning hela dagen, och baka Pepparkladdkaka :) . Och David skulle ta med sig frallor, Har en liten aning om att David tar med sig ostfrallor :) . Nä nu lär jag Åter gå till städningen. inte för att det kommer bli fint, men bättre än nu :) . Jag känner mig kort alla dagar, men imorgon är jag kortast i värden känns det som.

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela