Livet på helgen

Sara Andersson 1989

Mat och Glass

Publicerad 2011-06-27 13:46:04 i Mat

Varit Och ätit mat på Max, Och de syns att P&L Börjar, kaos redan nu.  Hur kaos blir det inte sen när det hela dragit igång på riktigt.

På tal om mat
Jag Har kommit in i en period då jag vill ha Potatis hela tiden, de är så gott, speciellt potatisen som kommer från Dala-järna. Kan äta hela tiden <3 . 

Såg reklam på tv om nogger, och fick panik att en sån måste jag ha nu, Länge sen jag fick panik över en glass, förra året och året innan käkade jag en 1 och en halv glass sammanlagt. Så nu är det rekord för i år, 2 glassar redan.


glass

Lite student bilder 2011

Publicerad 2011-06-27 13:28:31 i Bilder

Lite Bilder från Tanjas Och Roberts student :)



Tanja

Tanja som barn




Fredrik och Tom

 

Tanja Och Fredrik

 

 

Tanja Och Tom

 

 

Robert Kusin

Robert

Studenten

Blogg design

Publicerad 2011-06-22 19:09:57 i Allmänt

irriterande att man fixar och trixar bloggen, och de ser bra ut när man förhandsgranskar, men när man sedan går in på den här sidan, så ser det helt annat ut, inget ligger där de ska osv. Hur går det till?

Grill Städ. mm

Publicerad 2011-06-21 18:14:16 i Allmänt

Grillning På Gång. Med Andreas och Emelie.
Städat hela dagen idag oxå, städa igår ända fram till kvällen,  och idag tills typ nyss. Har en kläd garderob som man kan gå in i nu :D . Underbart. Oj de kläderna hade jag glömt, typ så vart reaktionen när man hitta kläder. Och baren vart städat vilket tog evigheter. Ska ta tag i köket imorgon.  Har tvätt över hela lägenheten nu. 
Dax och ta tag i potatisarna och grillningen :)

Fiske Turen

Publicerad 2011-06-17 15:20:18 i Allmänt

Fiske turen, Vart och fiska från kväll tills morgon, utan att sova, Gick som en zombie efteråt. Helt slut, Vart bara en regnbåge. Men massa skratt så magen gjorde ont :P . Vände dygnet helt och hållet. Fortfarande slut efter fisket från i onsdags. Blir förmodligen en legn helg men full fart en då, mycket och göra.

Mat Älskare

Publicerad 2011-06-14 15:36:42 i Allmänt

Har haft det toppen kul på Tanjas och Roberts student :D . Bilder kommer upp när jag hittat på kamera sladden som är helt borta.

Nu Har jag varit duktigt och diskat massvis med disk, Plus dammat av lite här och var, Nu höller jag på med middagen, Potatis äggsås och fiskpinnnar, Mums. :) :) .
Sedan blir det och fixa med tvätten får passa på när det är lite svalare inne. har ju trots alla bara varit 24grader inne tidigare, nu är det högre värme inne :( .
Åter till matlagningen <3

Kommentarer

Publicerad 2011-06-09 21:18:54 i Allmänt

Ojdå satt och kolla på alla kommentarer på bloggen, och förstår inte varför de inte kommit upp, så att man ser att man fått kommentar, beklagar att jag ej svarat på de från månader framåt osv. 

student dax för folk imorgon :)

Publicerad 2011-06-09 18:27:59 i Allmänt

En vecka och två dagar sen man skrev. Och nog har det hänt grejer. men värmen inne här gör att man varken orkar eller har tid och skriva. Hur som helst..

Imorgon tar Borlänge eleverna studenten, Ska dit och fira Robert och Tanja med mera. 
De har alltså gått 3årsedan sen jag tog studenten. Och känns inte som man åstadkommit så mycket alls. Hoppas det blir fint väder, så man slipper gå med paraply. Bör nog lägga mig i tid, så jag är pigg imorgon bitti. Leta på batterier till kameran för och knäppa massa kort.  Och ordna med student paketen :) . Åh va kul det kommer bli imorgon.

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela