Livet på helgen

Sara Andersson 1989

Fredag Och lördag

Publicerad 2010-08-15 12:13:26 i Allmänt

Fredagen Vart bra lite trångt hemma bara med kalas, lite av släkten kom på tårta :) . sedan drog killen och jag på fest i Bullermyren , där de var karoke , men aldrig att jag skulle sjunga. kul och höra andra bara .
Såg lite kul ut när det satt två killar och sjöng världens  kärleks låt ahhaha.


LÖRDAGEN


Lördagen vart det kalas för vännerna , de började vid 11 tiden då jag vakna av ett sms av milla att hon var på väg, vart panik fort upp och klä på sig.
Sedan åkte milla hem och det plinga på dörren då kom vestlin på fika, sedan kom killen johnny och emelie med pizza :) .  Sedan var det och börja göra iordning sig och dra igång festen.
Johnny skulle bju polisen på kaka och tårta på parkeringen :P , så de åkte in på gården där vi satt och festade, så de sa grattis och drog igång sirenen för jag fyllde år :) hahaha , de va lite udda .

Festen vart bra :) glad över att vännerna kom :)
Och maria kom :) .
Helt sjukt hur det kan förändras så fort allt, från och umgås varje dag till typ aldrig, Maria Nu lär vi ordna upp och göra något ofta.


Sedan på kvällen vart det utgång, vart agnes först men då vart daniel utkastad, så de fixa skjuts hem och vi drog oss till flamingo , Kul folk ute igår :) .
Mycke dans och skoj i helgen :) . Sedan vart det efterfest, eller vad man kan kalla det typ bara lite folk och prat.



Vaknade nyss och fortfarande full, öppnad paket av killen :) en kuk kaktus hahaha . Den kan han inte ta död på för den är av plast hhahah.


Tack För alla paket.

Jag fick Lakan, påslakan, Bestik, blommor, Present kort på systemet :) . Pengar, linne, kortlek, kuk kaktus, handbojs örhängen, fot bojjor, termos, örhängen, toa lampa, mygg racket, doolis, Parfym, godis, Strumpor,  Förfest spelet, Låda öl, Har säkert glömt något .


Tack för en trevlig helg :) Nu var man 21 år :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

sara

Saras Blogg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela